Wpis z mikrobloga

Czy ktoś może wie czy jestem jeszcze w stanie dostać gdziekolwiek oryginalne etui do 13 pro najlepiej silikonowe? ( ͠° °)
Widze jedynie na stronie ispotu za 3 stówki, jednak troche to za dużo, niż to co bym chciał wydać. Jakby ktoś znał jakiś fajny zamiennić dla oryginalnych silikonowych etui z magsafem, to miło by było gdyby sie podzielił linkiem.
#apple
krzysiu1123 - Czy ktoś może wie czy jestem jeszcze w stanie dostać gdziekolwiek orygi...

źródło: obraz_2025-01-13_151306528

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzysiu1123: https://amso.pl/pol_m_Produkty_Telefony-tablety-i-zegarki_Akcesoria-i-podzespoly-do-smartfonow-i-tabletow_Akcesoria-Apple-2905.html?filter_producer=&filter_price=&filter_traits%5B573%5D=&filter_traits%5B501%5D=126985&filter_traits%5B566%5D=

Przerabiałem wcześniej ten szajs z Ali i moim zdaniem nie warto, zamówiłem 3 różne, jedno się rozwarstwiło po wyjęciu z opakowania, drugie było za niskie i telefon w ogóle nie wchodził do środka, trzecie "skórzane" było takie ciasne, że później nie dało się wyjąć telefonu xD

Zamówiłem sobie oryginalne skórzane z Amso i jest wszystko git, mają jeszcze 2 kolory silikonowego
  • Odpowiedz