Wpis z mikrobloga

Przegryw najczęściej namówiony przez normików płaci za udział w takim cyrku, a w tym samym czasie faceci którzy są atrakcyjni dla k0biet albo są w stałym związku, albo ruchają 3 julke w tym tygodniu.
  • Odpowiedz
Intzelu, wyłącz tego tindera i idź na speed dating

nie powiedział nikt nigdy. Spiddejting to taki sam rak jak tinder tylko na żywo.
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: jejku, jeszcze gdyby ona była jakąś pięknością xD Przez te tindery to im się chyba wydaje, że są 8/10, kiedy są zwyczajnie przeciętne. Ona ma typowa kartoflaną polską twarz, a w dodatku gruby, murzyński nos. No słabe się jej wylosowały cechy twarzy, ale rozwala mnie jak ona tak może oceniać innych jak sama wygląda słabiutko.
  • Odpowiedz
@damienbudzik: obrzydliwa z ryja a te ich wymagania zaczęły się z debilnymi filmikami i wysrywami na instagramie a potem na tik toku. Jeszcze 15 lat temu tego nie było i rynek był ustabilizowany, każdy miał swoją niszę i szansę a dziś tylko wybrani
  • Odpowiedz
@adam-pajac Kompletna bzdura. Jak byłeś brzydki piętnaście lat temu, to dla kobiet zawsze byłeś nie w typie. Tak samo potrafiły ci prosto w twarz powiedzieć, że jesteś za brzydki. Pamiętam na dyskotece, jak mi julka powiedziała, że za blisko jej tańczę i jej to przeszkadza, bo jestem nie w jej typie, a tańczyłem w odległości ponad 1 metra.
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: aż szkoda strzempic ryja. Laska zdefiniowała typa przez pryzmat jego niepełnosprawności. Całemu tik-tokowi i instagramowo opowiedziała jak to ujowo było posiedzieć 5 minut z niewidomym czy osobą z jakimś urazem (?) twarzy. No ale "byli też normalni" faceci. Ja pjerdolę.
  • Odpowiedz
@Ioann

Przegryw najczęściej namówiony przez normików płaci za udział w takim cyrku, a w tym samym czasie faceci którzy są atrakcyjni dla k0biet albo są w stałym związku, albo ruchają 3 julke w tym tygodniu.

A zwykle jedno i drugie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz