Aktywne Wpisy

annlupin +32
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz
yaszczur +8
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz

Programiści gdyby zamknęli morde i nie gadali każdemu o tym że mają 25k za 3 godziny pracy zdalnej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: CRUD
Pobierz@Czoso: weź wypier**** głosowął na Tusska by zaorał TVP i wsadził PIS do więzienia a nie na PIS i przystawki
przy okazji zjadłem za darmo pyszną pizze z Jagodna
@jozef-dzierzynski: powiedz to programistom, którzy pisali oprogramowanie do Therac-25 służącej do naświetlania, albo pracujących w branży militarnej. O katastrofie rakiety Ariane-5 pewnie też nie słyszałeś?
@Cipkozaur: będą będą, żadna firma jeazcze dlugo nie będzie chciała wziąść na siebie odpowiedzialności więc będzie potrzeba klepacza, który będzie podpisywał się pod tym co będzie robić AI. Tak jak w wielu zawodach, zawód lekarza stanie się prostszy, natomiast lekarza zadbają aby bariera wejścia pozostała wysoka
Wiadomo, że AI ma szanse zastąpić część specjalizacji lekarskich, ale dalej jest sporo lekarzy, których nie zastąpi tak szybko.
Chirurdzy, anestezjolodzy, psychiatrzy, dentyści te specjalizacje to dalej jest ścisły top zawodowy.
Ba, śmiem twierdzić, że przez następne 15 lat lekarze POZ będą się dalej utrzymywać na rynku, bo jednak ludzie 40+ będą woleli kontakt z żywym człowiekiem. Bardziej niepewny zawód to programista, a szczególnie CRUDziarze, którzy chcą
@Bulczan: zuckerberg co innego mówił
ale pewnie randomowy wykopek crudziarz wie lepiej xD
@jozef-dzierzynski: toś sobie autorytet wybrał. Gość mówi to za co mu płacą. Zobacz co się dzieje aktualnie u Zuckerberga jak szybko zdanie na wszystkie tematy zmienia, masz zaspamowaną główną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gość mówił, że metaverse będzie przełomem a jest spuszczone w kiblu. Z resztą czego twój bóg nie mówił, sprawdź w fact