Wpis z mikrobloga

Czy sprawdziliście już swoje podsumowanie 2024 roku na Wykopie?
To ostatnia szansa, żeby zobaczyć, jak wyglądała Wasza aktywność, zanim podsumowanie zniknie na zawsze! ⏳

W podsumowaniu możecie sprawdzić między innymi:
✅ Ile komentarzy napisaliście.
✅ Ile osób dodało Was na czarną listę ( ͡º ͜ʖ͡º)
✅ Jaki dzień był Waszym najbardziej aktywnym.
✅ I od kogo otrzymujecie najwięcej plusów!

Gdzie je znaleźć?
Zajrzyjcie na swoje profile i kliknijcie w baner z podsumowaniem.

Nie zapomnijcie podzielić się wynikami na mikroblogu! Może to właśnie Wasze statystyki będą inspiracją dla innych w 2025 roku! 😊

#wykop #podsumowanieroku2024 #ciekawostki #internet
wykop - Czy sprawdziliście już swoje podsumowanie 2024 roku na Wykopie?
To ostatnia s...

źródło: Wykop (3)

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: Twoje TOP 5 osób z którymi prowadziłeś najwięcej dyskusji jest do wywalenia.
Pokazuje autorów znalezisk w których sie wypowiadaliśmy, a nie że z nimi prowadziliśmy dyskusje. Tym sposobem większość niby dyskutowała z Szewczenko albo Starnakiem.
  • Odpowiedz
To ostatnia szansa, żeby zobaczyć, jak wyglądała Wasza aktywność, zanim podsumowanie zniknie na zawsze!

@wykop: I niech znika w końcu ta belka, nawet tego ukryć nie można.
  • Odpowiedz
  • 1
Twoje TOP 5 osób z którymi prowadziłeś najwięcej dyskusji jest do wywalenia.

@arinkao: Aktualnego podsumowania nie będziemy już zmieniać - na dniach zniknie. Ale jak najbardziej jesteśmy otwarci na propozycje danych, które najchętniej zobaczylibyście w podsumowaniu na koniec 2025 roku :)
  • Odpowiedz
@wykop kiedy dodacie do aplikacji na Androida możliwość zamknięcia okienka z edycją komentarza do posta? Teraz działa to tak, że jeżeli się przypadkowo otworzy komentowanie danego posta na mirko, to nie da się go zamknąć, a zajmuje 1/4 ekranu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via mikroczat.pl
  • 29
zgłaszam wykres z ilością wpisów, w zależności od godziny :)

@KitchenBanana: Proszę bardzo. 2 minuty roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy mogą być dane z wczoraj, czy wolisz jakiś inny dzień sprawdzić?

Po więcej zapraszam do obserwowania tagu: #wykopx
WykopX - > zgłaszam wykres z ilością wpisów, w zależności od godziny :)

@KitchenBana...

źródło: wykopx

Pobierz
  • Odpowiedz
Czy sprawdziliście już swoje podsumowanie 2024 roku na Wykopie?

To ostatnia szansa, żeby zobaczyć, jak wyglądała Wasza aktywność, zanim podsumowanie zniknie na zawsze!

@wykop: Dziękuję łaskawcy, moje życie będzie bogatsze o tę zbędną dla mnie wiedzę.

Lepiej odnieście się do mojego wpisu
@powsinogaszszlaja +4
Wskażcie precyzyjnie punkt regulaminu, który został naruszony.

@wykop @Moderacja @a__s

#wykop #moderacja #moderacjacontent
  • Odpowiedz
Ale jak najbardziej jesteśmy otwarci na propozycje danych, które najchętniej zobaczylibyście w podsumowaniu na koniec 2025 roku :)

@wykop: Poproszę o dane o odpływie użytkowników w stosunku do lat ubiegłych, w jakim stopniu zmniejszyło to zysk wykopu, w jakim stopniu wykop jest finansowany przez różnej maści lobbystów, od deweloperów, poprzez neurope, skończywszy na jedynej słusznej partii.
  • Odpowiedz
kto dodał Cię na czarną listę ( ͡º ͜ʖ͡º)

@WykopX to działa tylko jeśli te osoby też z tego skorzystają? Bo u mnie tylko liczbę widać.
  • Odpowiedz
@WykopX można sprawdzać ile jest dodanych wpisów wg tagów? Jestem ciekaw jaką część z tego to to śmieszne top patostreamow i innego shitu.
Btw @wykop wasze wpisy i odpowiedzi wyglądają jak tani marketing mBanku. Macie tu z pięciu użytkowników, a komunikujecie się tak jakby było 10 milionów i ciężko byłoby to jakoś uosobowic.
  • Odpowiedz