Aktywne Wpisy

michalxd21 +87
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
elgebar +15
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

@tfujstarypijany2137: a co jest sensem życia?
@tfujstarypijany2137:
ale p--------z... inwestycja, to cos, co przynosi zysk za jakis czas.
Jaki masz zysk z
Komentarz usunięty przez autora
Dobrze że moja jak mówi o podróżach to ma na myśli aktywne spędzanie czasu, zwiedzanie, miasto, jedzenie, zabytki i uroki a nie plaże, żarcie i drinki. Dla przykładu takie podróże są spoko, parę dni w Rzymie, wszystko z buta, świetna wycieczka. Nudzą ją też city breaki na zasadzie jechać do Krakowa bo jechać i mega mnie to cieszy bo mnie też.
@tfujstarypijany2137: ale po co tak daleko? pojedziesz do szklarskiej poręby, woda w potokach turkusowa a czas i pieniądze zaoszczędzisz. podróżowanie jest bez sensu - przecież wszystko mamy na miejscu. żabkę, czipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°) a poza EU kto to widział latać? daleko i drogo a wszystko takie same jak w UK czy Portugalii.
źródło: 1000061518
Pobierz@Adruns: nawet lepiej bo ja i ludzie w moim otoczeniu poszli kilkanaście lat temu w programowanie (gamedev w mniejszości) bo grali w gry i nawet dziś jak pogram godzinę w jakąś gierkę to dostaję motywację do tworzenia swoich projektów ale oczywiście dziewczyna mi powie, że cały czas gram zamiast coś porobić gdzie
@tfujstarypijany2137: jak to nie mają żadnych pasji a "podróże małe i duże" to nie pasja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz serio. Ja od zawsze(czyli jak pierwszy raz zobaczyłem tapetę z domkami na wodzie) chciałem na bora-bora. Już nie chcę. Za drogo, za daleko i (znajomi mówili że) za gorąco. Dobre na podróż poślubną dla bogaczy.
Egzotyka
@tfujstarypijany2137: ona pusta, ty chamski, pasujecie do siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Logika_wykopu: Dokładnie xD Wiadomo, że w relacjach zdarzają się problemy, ludzie mają wady i w ogóle, ale w takich wpisach na ogół widać pogardę do dziewczyny. Już pomijam fakt, jak można w ogóle wpaść na pomysł, żeby coś takiego pisać na portalu, na którym siedzi pełno mizoginów i już z góry wiadomo, że będą po niej jechać.