Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +361
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
Kraina_Wiecznej_Saszety +1323
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dzisiaj Gucci Guilty Elixir. W otwarciu wyraźna i intensywna pudrowość w połączeniu z ciepłym korzennym akordem i nutami przypraw. Jest mocne ziele angielskie i gałka muszkatołowa nadające sporej ostrości. Nuty te jednak szybko się uspokajają, a pierwszy plan przejmuje kwiat pomarańczy, dopełniony wanilią i delikatnym irysem w tle oraz ambrowym akordem. Później jest w zasadzie dosyć liniowo, zmienia się może jedynie intensywność niektórych nut.
Ogólnie są to białe kwiaty z wanilią zapodane na męsko. Nie ma dużo słodyczy, za to jest sporo pudrowości, a zapach jest dosyć ciężki i wieczorowy. Osobiście brakuje mi w nim czegoś nadającego nieco więcej świeżości, choć nie powiedziałbym że jest to zła kompozycja. Parametry są bardzo dobre, zapach trzyma się na skórze przez cały dzień a projektuje przez przynajmniej parę godzin.
Podsumowując Gucci Guilty Elixir to udane perfumy, lecz nie powiedziałbym że są najlepsze w kategorii białych kwiatów dla mężczyzn. Na pewno jednak znajdą się osoby, dla których będzie to bardzo fajna i warta kupienia pozycja. Ja osobiście się do nich nie zaliczam, lecz jest to bardziej kwestia osobistych preferencji. Ogólnie dobry zapach, z niezbyt dobrze prezentującym się flakonem 7/10.
źródło: 375x500.84547
Pobierz@misioneos: nic dodać nic ująć
@misioneos: czy ja wiem.. Ostatnio sprawdzałem na skórze i jednak ten Reflection AŻ takiej roboty nie robi, z całej trójki najlepiej wychodzi Pegasus z migdałem