Wpis z mikrobloga

• 13
@PavulonRazPavulonDwa: czy zawsze wszystko musi być czarne albo białe.

Mam sąsiada który się w off road bawi. Zorganizował całą grupę, oficjalnie płacą za jakieś nieużytki za miastem i zrobili tam tor. I sam widziałem jak wyjechał do powodzi, z namiotem w 2024.

I czasami pojawia się też patologia a quadach. Zgoda, ale to jest w większości gownażeria bez rozumu. I ich też już krótko trzymają bo wiedzą kto i gdzie.
  • Odpowiedz
  • 67
@PavulonRazPavulonDwa: ten sam mental co motocykliści czy inni "fani"motoryzacji. Nie ważne że grupa 5 osób uprzykrza życie czasami setkom ludzi. Zwrócisz uwagę to podstawowe argumanty takiej małpy to: "co, zazdrosny jesteś, nie stać cie?" "komuna hurr durr"
  • Odpowiedz
@gbsh: standard u fanów dowolnego środka lokomocji, jak wszelkie argumenty typu "a co zazdrościsz" zawiodą to wymagają empatii bo gdzie oni mają jeździć/parkować/wyprzedzać/latać/hałasować. Nagle to ja mam być empatyczny dla samolubnego Bobka ktory mnie i moje potrzeby miał, ma i będzie mieć dalej w dupie xD
  • Odpowiedz
@saib75: koło mnie jeżdżą tylko ci drudzy, policja po zgłoszeniach przyjeżdża i stoi pod lasem, potem odjeżdża. A gowniarzeria w ramach odwetu piłuje do odcinki mi pod domem do 21
  • Odpowiedz
XDD klasyczna gadka konfiarza który myli wolność z egoizmem. Przecież takie teksty rzucają jak automat przy każdej okazji, chociażby gdy ktoś im zwróci uwagę, że palą na balkonie i innym śmierdzi

swoją drogą fajna pasja - hałasowanie ludziom, straszenie zwierząt i rozwalanie terenu. W sumie nic nowego u patologii.
FOTEL - XDD klasyczna gadka konfiarza który myli wolność z egoizmem. Przecież takie t...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz