Wpis z mikrobloga

Mam opcję odkupu od znajomego w miarę w rozsądnej cenie (~80K). Roczna Suzuki Vitara, 2025, taka jak na tym zdjęciu z przyciemnianymi szybami. Brać?

Wszystko w tym samochodzie mi odpowiada tylko ten kolor biały trochę taki damski i brak 4WD.

Ktoś już korzystał?

#samochody #suzuki
qzety - Mam opcję odkupu od znajomego w miarę w rozsądnej cenie (~80K). Roczna Suzuki...

źródło: 1000014166

Pobierz
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@sanguediguida: no dzięki, nalotu ma ok 12K, tylko to był taki samochód rodzinny, a w tym kolorze i po lifcie ten samochód wydaje mi się trochę damski. Wiem że pierdoła, ale jak ma się wydać 80K za furkę to myśli się nad wszystkim xd
  • Odpowiedz
@qzety: jeżdżę wersją z 2018 roku, pierwsza rejestracja styczeń 2019. Jestem drugim właścicielem od 2022 roku. Silnik 1.6 bez hybrydy. Na liczniku 170 tysięcy, sam zrobiłem 70. Na razie bez większych problemów (tylko android auto się popsuło). Bardzo przyjemnie się jeździ.
  • Odpowiedz
@qzety: prosty jak wóz drabiniasty, do 90 km/h się nie ogluchnie.

Na minus może być to, że będziesz wyglądał jak działkowiec / fanatyk wędkarstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@qzety: byłem na jeździe próbnej. Wydaje się że ten jest tańszy niż nowy z salonu o jakieś 10-15 tys (zależnie jakie wyposażenie). Jeśli tylko wielkość bagażnika jest dla Ciebie ok to brać. Będziesz 15 lat jeździć i nic się nie będzie dziać (tylko regularnie olej i przeglądy).
  • Odpowiedz
@qzety: pytasz o kolor więc odpisze: BRAĆ
sam jeździłem różnymi już kolorami, od czarnego przez czerwone a teraz mam właśnie biały.
Jeśli chodzi o utrzymanie czystosci to nie jest źle. Dużo lepiej niż inne kolory, ale nie tak dobrze jak jakis srebrny.

Popatrz na parkingi. Kiedyś to były prawie wyłącznie auta flotowe. Te czasy mineły.
  • Odpowiedz