Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +29
#321685 dzisiaj na kolację HUOP sobie ogutował talerz rozmaitości #gotujzwykopem
źródło: 1000014845
Pobierz
Codon +33
#gielda #portfelgrubasa #inwestowanie Dzisiaj parę updateów widziałem, także wrzucę swój. Ogólnie bardzo dobry dzień dzisiaj, ale jeszcze około milion od ATH.
Pisałem kiedyś, że na koncie USD przy stanie 1.7M przed 2M zobaczę jeszcze 1.5M - i pomyliłem się, bo w najgorszym czasie było 1.4M.
Polska mi wybiła do góry, XTB już ponad 100% zysku i jak na razie okazuje się, że przeniesienie IKE z EDO
Pisałem kiedyś, że na koncie USD przy stanie 1.7M przed 2M zobaczę jeszcze 1.5M - i pomyliłem się, bo w najgorszym czasie było 1.4M.
Polska mi wybiła do góry, XTB już ponad 100% zysku i jak na razie okazuje się, że przeniesienie IKE z EDO
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-21 220915
Pobierz

Wszystko w tym samochodzie mi odpowiada tylko ten kolor biały trochę taki damski i brak 4WD.
Ktoś już korzystał?
#samochody #suzuki
źródło: 1000014166
PobierzNa minus może być to, że będziesz wyglądał jak działkowiec / fanatyk wędkarstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spac_jesc_pracowac: moze cos z aktualizacją
sam jeździłem różnymi już kolorami, od czarnego przez czerwone a teraz mam właśnie biały.
Jeśli chodzi o utrzymanie czystosci to nie jest źle. Dużo lepiej niż inne kolory, ale nie tak dobrze jak jakis srebrny.
Popatrz na parkingi. Kiedyś to były prawie wyłącznie auta flotowe. Te czasy mineły.
@kimunyest95: w porównaniu do mojej wcześniejszej Astry H GTC to jest cichutki. W niej to moje uszy po zjeździe z autostrady czuły ulgę
@langer: xD Wiedziałem, że tego typu komentarz musi się kiedyś pojawić.