Wpis z mikrobloga

@o__0: Nie jest dokładnie nakreślone, czy czerwony rozpoczął manewr. Może właśnie tam Janusz siedzi na zderzaku, przy czym zbliżył się do osi jezdni.
  • Odpowiedz
Pytam ciebie bo to ty taką teorię wysunales.

@Krupier: To nie jest teorie tylko policyjna praktyka. Nie znasz przepisów ani praktyki - więcej się po tobie spodziewałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Nic z tych rzeczy.

Ty się nigdy nie przyznajesz, ale faktycznie
  • Odpowiedz
@Krupier: To jest żenujące z twojej strony jaki ty jesteś uparty (jak stary dziad (σ ͜ʖσ)) i największą pierdołę jaka była poruszona w tym wątku. Ja już tylko cisnę bekę z twojej upartości, bo to 5 raz jak przegrałeś dyskusję i nie potrafisz się do niej przyznać.

łap tutaj linka do najpopularniejszego programu o wyprzedzaniu na przejściach https://youtu.be/OvAT34Hvr3A?si=Lw1f799HlDBy0t3p&t=354

Nie chce mi
cwlmod - @Krupier: To jest żenujące z twojej strony jaki ty jesteś uparty (jak stary ...
  • Odpowiedz
@lenanela: bzdury pleciesz bo nie znasz przepisów i ich wzajemnego wykluczania się, tacy jak Ty nie czają tego że jak sam przekraczasz przepisy w taki sposób gdzie możesz uniemożliwić innemu prawidłowe zachowanie się to sam jesteś zagrożeniem i sprawcą nawet kiedy ktoś wtedy teoretycznie złamie jakiś przepis właśnie z powodu twojego zachowania i nie może wtedy zostać ukarany. Może mi jeszcze powiesz, że nie ma czegoś takiego? xD
  • Odpowiedz