Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GwachQar: mam nad sobą dokładnie takich samych.
Ostatnio te psy szczekały przed 4 bite godziny.
Wcześniej był student który po nocy grał w gry i sie darł do 2-3 nad ranem.

Its over.
  • Odpowiedz
@GwachQar: Art. 51 Kodeksu wykroczeń wskazuje wyraźnie: kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
Jeśli dopuszczasz do zakłócania ciszy przez psa to tak jakbyś sam to robił. Nie ważne czy to pies, petardy czy twój krzyk. Ma być cicho. Ja bym dzwonił jak po^$bany bo nie mają prawa odmówić interwencji aż
  • Odpowiedz
tak samo jak posiadanie psa i nie sprawdzenie jak on się zachowuje samemu i czy nie drze p---y pod niczyją nieobecność.

C--j bierzemy psa i w------e… hehe taki fajny zoba jakie oczy ma hehe hau hau

@GwachQar: a jak kolego maja to sprawdzic?
Pies bez problemu wyczuje, ze ktos jest na klatce/pod drzwiami i nasluchuje, zwlaszcza jak to jest
  • Odpowiedz
@GwachQar Ja 33 lvl, od zawsze w blokach, mam już dosyć. Za miesiąc wyprowadzam się do szeregówki. Teraz będę się wkurzał na kosiarki i psy na ogródkach, ale w końcu nikt mi po głowie nie będzie chodził. Trzymaj się
  • Odpowiedz
@fff112 nigdy nie dzwoniłem na policje ze względu na ciszę nocna dzienna zwał jak zwał ogolnie. No ale co zrobi policja jak przyjedzie i np wtedy pies nie będzie szczekał?
  • Odpowiedz
@GwachQar: to kup suke i otwieraj okno by jej zapachy godowe były w całym mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurczę chyba kiedyś to zrobię, będzie zabawnie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@GwachQar rasowy, czy darmowy ze schroniska?

U siebie zauważyłem, że właściciele rasowych psów chodzą z nimi zawsze na smyczy i sprzątają po nich gówna.

Właściciele darmowych szczurów ze schroniska puszczają je „wolno”, żeby se pohasały i zesraly gdzie im się podoba.
O sprzątnięciu gówna można zapomnieć, bo jest za leniwo się schylić i za drogo, żeby woreczki
  • Odpowiedz
Mam nadzieję, że chociaż Ty nie robisz krzywdy żadnemu psu i nie posiadasz żadnego, bo maksymalnie na co zasługujesz, to chomik, ale to naprawdę maksymalnie, bo normalnie to zasługujesz na właśnie takiego skakuna pod łóżkiem.

@GwachQar: jak sie nie ma zadnych argumentow i jest sie na tyle spolegliwym, ze porozmawianie z sasaidem to wyzwanie na tyle duze, ze lepiej n---------c epistoly na wykopie, no to wycieczki osobiste nie sa niczym niezwyklym.

Pisz
  • Odpowiedz
@GwachQar: Mam w bloku kilku takich sąsiadów. Jeden kundel ujada jak nie ma ich w domu (czasem mogą to być dosłownie 2 godziny bez 5 sekund przerwy), a pozostali wypuszczają kundle na dwór które szczekają na wszystko co się rusza. Na zmianę, jak nie jeden to drugi. Nawet w taką pogodą. Są jeszcze idioci z papugami które od 4 rano w lato skrzeczą.

Ludzie to debile
  • Odpowiedz