Aktywne Wpisy

dudi-dudi +684
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
blackghost +169
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

@PurpleHaze: np ja, sprawdzam czy koty mają żarcie w miskach XD dzięki temu nie muszę się spieszyć do domu jak wiem, że nie demolują mi chaty z głodu. Kamerka to jest koszt kilkudziesięciu złotych, polecam każdemu kto zostawia zwierzaka w domu.
Nie tylko ja wytykam Ci to, że nie masz racji, że posiadanie psa, to jednak coś więcej, niż
@ZielonyRozpustnik masz racje, ale stawiam dolary przeciwko orzechom, ze miescisz sie w promilu osob, ktore odpalaja w domu kamerke ze wzgledu na zwierzaka i jego zachowanie zwiazane np. ze zmiana mieszkania, czy jakakolwiek inna.
I jak dla mnie