Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ile znasz osob, ktore maja odpalone kamerki i mikrofony w mieszkaniu i nadzoruja co sie dzieje, bez zadnego powodu? No wlasnie.

@PurpleHaze: np ja, sprawdzam czy koty mają żarcie w miskach XD dzięki temu nie muszę się spieszyć do domu jak wiem, że nie demolują mi chaty z głodu. Kamerka to jest koszt kilkudziesięciu złotych, polecam każdemu kto zostawia zwierzaka w domu.
  • Odpowiedz
@GwachQar:Jja z racji wykonywanej pracy dużo chodzę po mieszkaniach i jakiś czas temu na jednej klatce schodowej (10 mieszkań)wszyscy mieli psy. Jak jeden szczeknął to odezwały się wszystkie tam było gorzej niż w schronisku. Zastałem jedną dziewczynę to musiałem do niej krzyczeć żeby mnie było słychać i jeszcze mówi, że pracuje zdalnie ja p------e :D
  • Odpowiedz
@fff112: Pchasz się w mandat za blokowanie nr. alarmowego. Jeżeli na miejscu nie ma sprawcy (czyli właściciela psa, bo pies sam w sobie sprawcą nie jest, bo nie jest osobą), to nikt nie przyjedzie, bo i po co.
  • Odpowiedz
  • 1
@PurpleHaze Ziomek po prostu hiperbolizujesz na swoją stronę. Uruchomienie kamerki w laptopie czy w drugim telefonie nazywasz „monitoringiem”. Moją wypowiedź ingnorujesz zupełnie i przywaliłeś się tylko do „wycieczki personalnej” lub nazywaniem moich argumentów episołem. To co miałem odpisać? „Twoja stara”? Tylko, że wtedy byś się dosrał, że nie mam nic mądrego do powiedzenia.
Nie tylko ja wytykam Ci to, że nie masz racji, że posiadanie psa, to jednak coś więcej, niż
  • Odpowiedz
@GwachQar: kompletnie nie zrozumiales co probuje ci uzmyslowic od samego poczatku, ale zeby nie przedluzac. Co pojdziesz do sasiada i zagadasz, czy bedizesz gorzkie zale uskutecznial tak jak do tej pory?

@ZielonyRozpustnik masz racje, ale stawiam dolary przeciwko orzechom, ze miescisz sie w promilu osob, ktore odpalaja w domu kamerke ze wzgledu na zwierzaka i jego zachowanie zwiazane np. ze zmiana mieszkania, czy jakakolwiek inna.
I jak dla mnie
  • Odpowiedz
@mirko_efekt @PurpleHaze niestety moje osobiste doswiadczenia pokazuja, ze ludzie to nie tyle nieswiadome tumoki co ignoranci dla ktorych licze sie tylko ja i moje. Tego ze nie parkuje sie na chodniku ucza sie na kursie na ulicy prawo jazdy ale potem to swiadomie maja w dupie. To ze pies szczeka to w wiekszosci tez sa swiadomi ale to nie ich problem bo to nie im przeszkadza. Zreszta to samo jest
  • Odpowiedz