Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +14
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
No co Ty, nie poważne to wszystko i absurdalne.
Chłop ma dużo uraz i zaszłości do (przynajmniej) matki.
Jeśli jest z Tobą to znalazł w tym związku lepszą alternatywę dla relacji z rodziną.
Tu nie jest potrzebna terapia dla par, tylko dla niego samego - takie problemy da się naprostować.
niezłe kombo i niezły rollercaster będziesz z nim miała skoro...
Woli się kłócić z chorowitą matką zamiast cieszyć się ze wspólnych chwil (pewnie rzadko bywają takie teraz) to MEGA W CHOO SŁABO!
Terapia wydaje się spoko pomysłem, a na pewno nie szkodzi, jeśli masz wątpliwości albo chcesz się rozstać to ja na twoim miejscu traktowałbym tą terapie jako punkt wyjściowy (albo wyjdą jego/wasze problemy i się do tego ustosunkuje/cie
Z matką pokłócił się o to, że ona chciała mu zapisać ten dom obok, który oglądaliśmy, wcale nie było żadnej rozmowy żeby tam miał mieszkać, nawet mówiła, że może sprzedać i mieć na wkład własny, ale do niego to nie docierało i cały czas traktował jakby był zmuszany tam zamieszkać. Jego brat się tylko z niego podsmiechiwal i mówił, że hehe to ja wezmę jak
nie pozostaje wam nic innego jak wszystkie te punkty obgadać na terapii i podjąć odpowiednią decyzję (ja również odniósłbym się do tych finansów, bo jakby nie było to jest ważna kwestia na przyszłość)
Plus dla chłopa dobry wariat i babkę po prostu do niego ciągnie
@mirko_anonim: I to cię zdradziło, baaaait