@Bunchars: Szur? Czyli śmiem przypuszczać, że ma czelność nie wierzyć w 76 płci, odrzuca woke i pewnie jeszcze uważa, że zdrowy rozsądek to nie teoria spiskowa? Co za skandal!
@Xtreme2007 oczywiście to dokładnie po tym jak tak napisał, a nie przez to że od dwóch tygodniu nawołuje do obalenia rządu w trzech europejskich krajach, wszystko zrozumiałeś zresztą jak zwykle xD
@Xtreme2007: Mnie najbardziej śmieszy, że te swoje wysrywy piszą na platformie której właścicielem jest osoba którą atakują xD Coś przejscie na inną platformę jak zawsze nie wychodzi
@janekplaskacz: Przywracanie prawdy i wolności słowa nie jest ingerencją w wybory. Czy jednak fakt, że tradycyjne media przemilczają wiele spraw, nie można uznać za manipulowanie wyborami?
@Xtreme2007: nasiliły się na niego ataki po tym, jak się okazało, że to szur
@Bunchars: Kiedyś szur oznaczał kogoś kto myśli, że planeta jest płaska i słońce krąży wokół ziemi, teraz jest nim każdy kto nie zgadza się z poglądami lewaków, a potem zdziwienie, że Trump wygrywa
@jan-fifalski: soros, bezos, gates, zuckerberg nie nawołują do obalenia demokratycznie wybranego rządu przez obce państwo ani nie używają ogromnych zasięgów do rozsiewania fejków.
@Xtreme2007 no nie wiem, wydaje mi się że ataki na elona rozpoczęły się po tym jak zrobił z twittera tubę dla ruskiej propagandy, a z aleksandra dugina (tego od zgrilowanej córki xd) i z nigela farage'a robi się tam celebrytów lajkowanych przez automatyczne boty. Ja bardziej się zastanawiam po co politycy głównego nurtu jeszcze w ogóle korzystają z tego szurskiego portalu
@janekplaskacz: Wskazywanie problemów i walka o transparentność to nie to samo, co ingerencja w wybory. Jeśli jego działania mają taki oddźwięk, może warto zapytać, czemu tradycyjne media tracą wiarygodność?
*nie dotyczy soros, bezos, gates, zuckerberg i innych lewakożydów
źródło: FmDyuEHXEAAf_Rt
Pobierzrozumiem że Biedroń pisze tak samo o Polsacie i Tvnie? xDDD
@KIaudiuszeq: co/kogo zdradził?
Wskazywanie na konkretnego kandydata nie jest? Twierdzenie, kto ma być szefem partii a kto nie nie jest?
@Bunchars: Kiedyś szur oznaczał kogoś kto myśli, że planeta jest płaska i słońce krąży wokół ziemi, teraz jest nim każdy kto nie zgadza się z poglądami lewaków, a potem zdziwienie, że Trump wygrywa
A i nie zapomnijmy o sprowadzaniu pół-niewolników z Indii na wizach H1B.
źródło: IMG_7694
Pobierz