Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

źródło: temp_file3801702662339686803
Pobierz1. Kiedyś za tą fotowooltaike zapłaciliśmy więc ta inwestycja jakoś sie rozkłada na kazda wyprodukowaną kWh
2. NIe bierze isę pod uwage utraty wartości. Tesla Y którą kupiłem we wrześniu 2022 kosztowała ~335tys, rok pożniej była warta ~240, po 2 latach ~170tys. A w drugim roku
Jak ktoś nie jeździ 50,000 km rocznie to żadna różnica czy coś ma 7 czy 10 l spalania.
Od segmentu C w górę ciężko coś kupić drożej, wręcz przeciwnie
@Reevder: a wcześniej postoje w kolejce do jest ej ładowarki w okolicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serio 50% w 2 lata? XDDD super auta
@zibizz1: Dobrze że spalinówki tylko drożeją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiotrFr: Spoko, dlatego do miasta tam gdzie elektryk jest super kupie sobie elektryczny segment E bo to okazja i będe parkował na 2 miejscach:)
Serio 50% w 2 lata? XDDD super
źródło: image
PobierzGdzie E do C? Zobacz sobie ile kosztuje polski hit sprzedaży, hybrydowa Corolla
Tak jak wyżej, ludzie odnoszą cene auta starego do dzisiejszej ceny nowego więc coraz tańsze bo auta w cennikach powodują że szybciej treści Twoje. W ostatnim roku sytuacja była odwrotna bo kupiłem za 500 nowe a teraz cena nowego 550, więc strata wartości wydaje się mniejsza.