Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

@NieBendePrasowac: mam polityke na czarno, cale te fame mma, i co chwila musze dodawac nowe. A czasami widze tylko pare wpisow :/
@Zgrywajac_twardziela: no ja właśnie tak samo mam z ludźmi, którzy mówią, że mają inaczej niż ja. Ja jak prosty zakolak, wpisuję hasło którego szukam. Czasem w różnych formach muszę je sformułować, ale to zmiany na poziomie mądrego dziecka z podstawy z naszych czasów. Dopóki nie szukam czegoś mega niszowego lub
Gorszy wykop, taaa xD
źródło: obraz_2025-01-07_124129255
PobierzDlatego też mam ponad 800 ludzi na czarnej i jest w miarę spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Instagram, Snapchat, Pinterest & Tumblr to właściwie same obrazki wygenerowane przez AI.
TikTok jest jeszcze nieco żywy wśród dzieci, ale zaraz przyjdzie moda na co innego, więc zginie szybciej niż inne platformy
O dziwo 9gag jakoś się trzyma. Słabo ale stabilnie.
@Zoriuszka: bez przesady, jest tam pełno wartościowych treści, szczególnie w subredditach technologicznych
Niezłe odklejenie w przypadku reddita
@paramedix: pamiętam czasy gdy w wykopalisku było 400-500 znalezisk, gdy potrzeba było min 90-100 kopnięć by trafić na główną.
teraz mamy mniej niż 200, i wystarczy jakieś 60 by wskoczyć na główną.
p0zdro