Aktywne Wpisy
edenptlg +277

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

I nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć jak to się skończy. Historia już nie raz i nie dwa pokazała. I ludzie sobie to robią na własne życzenie. Ja już nawet widzę oczami wyobraźni książki historyczne i jak naszą głupotę będą opisywać. Tylko dlaczego to się dzieje kiedy my ledwo jako Polska się odbudowaliśmy.
Mam nadzieję, że chociaż tym razem jak już pierd*-* to chociaż przejdzie bokiem. Żebyśmy nie musieli znów pokazywać solidarności bo już wystarczająco nas historia przejechała.
Nazizm, komuna, dyktatura, życie pod butem a dalej ludzie głosują na cweli których jedynym celem jest wojna, rozpier*-* pół Europy, rozwalić ludziom dach nad głową i zrobić niewolnika (rozwalenie prawa pracy i edukacji)
Masakra.
#polityka #przemysleniazdupy
źródło: IMG_2166
Pobierz@Skorvez_957_: Nie. Ludzie zawsze tacy byli. Tylko trudne warunki życia nie pozwalały na bycie debilem. Teraz mamy calą masę wykolejeńców. Większość z nich nie przeżyłaby pewnie tygodnia na typowym polskim osiedlu z przełomu lat 80/90 tych. A teraz mamy w miarę dobrobyt i porządek i ten status quo im nie pasuje, bo nie dochodzi do nich jak wygląda alternatywa.
Po prostu świry z lewej strony odleciały tak daleko, że teraz pałeczkę przemija świty z prawej strony. Stare, znałem.
@Jariii: OHO XD
Ostatnio jak Austriacy i Niemcy mieli taką prawice co szła z Rosją i wyznawała nacjonalizm to dla Polski skończyło się to rokiem 1939. Nie wiesz kompletnie co piszesz.
Co do Europy to państwa bałtyckie krzyczą głośno od dawna. Gdzie tutaj widzisz to mityczne lewactwo?
źródło: IMG_5885
PobierzNie dziwię się bo system edukacyjny wbijał to pewnie w ciebie 6+ lat, ale polecam czasem zainteresować się również innymi wydarzeniami (i dyktatorami) z historii.