Aktywne Wpisy

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

futanari +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A ten produkt tak na prawdę to zwykłe białko jakiego pełno na rynku, tylko skierowane dla debili którzy chcą przepłacać za mleko alpejskich krów xd
Beethovena im puszczali przez to były szczęśliwe co zaowocuje lepszymi osiągami w dźwiganiu żelastwa?
A co do zanieczyszczeń to z innych firm też masz badania dotyczące składu, metali ciężkich itd.
Nawet jeśli białko takie same to czy jakieś inne białko na rynku ma w składzie takie bajery?
No i niektorzy po zjedzeniu great one narzekali na żołądek, a tutaj nie ma dodatków smakowych to może będzie dobre dla alergików i banbikow ze słabym żołądkiem
Z kolei dodatek colostrum to dość tani chwyt marketingowy, może i ma jakieś działanie, ale symboliczne
To mnie przekonało, zamawiam
A enzymy lepiej kupić gastro od kfd
@Szczuroskoczek_ to niemiło tak komuś pisać, że trolluje - bo ja tez tak mialem nie raz, iz posiadalem niepopularną opinie, inną niż wszyscy i naprawdę myslalem w inny sposob na to patrzylem, a mi pisali tak jak ty
To mi sie przypomnialo