Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Już sam nie wiem jak wyglądam.

W zależności w jakie lustro czy kamerkę czy generalnie odbicie patrzę to raz wydaje mi się że wyglądam zayebiście, raz że średnio, raz że słabo. Również od światła to zależy, ale w takim razie które światło jest tym najbardziej oddającym rzeczywistość. Mam też taki dar że bardzo dobrze się pompuje, tzn. na pompie wyglądam o wieeeele lepiej niż bez pompy, także pytanie w jakim odstępie od szczytu pompy w danym dniu powinienem się oceniać. Z jednej strony z samego rana ciało jest sflaczałe po nocy, więc taka ocena nie jest miarodajna, a z drugiej strony po wysiłku siłowym już do końca dnia jest w jakimś stopniu nabite.

Zastanawiam się czy nie podejść do jakiegoś obcego typa który widać że trenuje regularnie i poprosić o ocenę mojej sylwetki. Również do jakiejś kobiety bym zagadał, aby oceniła sylwetkę z perspektywy damskiej.

Zdjęć na wykop nie będę wrzucam bo zdjęcia nie oddają rzeczywistości. Trzeba w realu ocenić czy i jakie to robi wrażenie.

#silownia #fitness #dieta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: imo zdjęcia bardziej uwypuklają różne asymetrie dlatego się mówi że ktoś jest bardziej fotogeniczny (ma symetryczna twarz) a ktoś inny wychodzi na zdjęciach fatalnie, dużo gorzej niż jak się na niego patrzy IRL. Lepiej chyba nakręcić sobie filmik jak się poruszasz na różne sposoby, to bardziej odda twój realny wygląd niż jedno ujęcie na fotce.
  • Odpowiedz