Aktywne Wpisy

QBA__ +661
Mirki pijcie ze mno kompot - przeszedłem do historii
Mój pacz do pewnego sterownika w kernelu został zaakceptowany przez developerów Linuksa i mam na koncie swoją pierwszą w życiu kontrybucję do j---a Linux (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#programowanie #linux
Mój pacz do pewnego sterownika w kernelu został zaakceptowany przez developerów Linuksa i mam na koncie swoją pierwszą w życiu kontrybucję do j---a Linux (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#programowanie #linux

Jak bardzo złym pomysłem jest wyznanie miłości poprzez list wręczony osobiście? Chciałem porozmawiać z koleżanką, ale widać, że nie było to dla niej komfortowe, a na wyjście się nie zgodziła (pracujemy razem, ale nie w jednym pokoju). #zwiazki #podrywajzwykopem

Już sam nie wiem jak wyglądam.
W zależności w jakie lustro czy kamerkę czy generalnie odbicie patrzę to raz wydaje mi się że wyglądam zayebiście, raz że średnio, raz że słabo. Również od światła to zależy, ale w takim razie które światło jest tym najbardziej oddającym rzeczywistość. Mam też taki dar że bardzo dobrze się pompuje, tzn. na pompie wyglądam o wieeeele lepiej niż bez pompy, także pytanie w jakim odstępie od szczytu pompy w danym dniu powinienem się oceniać. Z jednej strony z samego rana ciało jest sflaczałe po nocy, więc taka ocena nie jest miarodajna, a z drugiej strony po wysiłku siłowym już do końca dnia jest w jakimś stopniu nabite.
Zastanawiam się czy nie podejść do jakiegoś obcego typa który widać że trenuje regularnie i poprosić o ocenę mojej sylwetki. Również do jakiejś kobiety bym zagadał, aby oceniła sylwetkę z perspektywy damskiej.
Zdjęć na wykop nie będę wrzucam bo zdjęcia nie oddają rzeczywistości. Trzeba w realu ocenić czy i jakie to robi wrażenie.
#silownia #fitness #dieta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: image
Pobierz