Wpis z mikrobloga

• 1
@14latnawykopie: Chyba was opętało xD
Uważam to za jeden z lepszych obiadków jakie jadłam w ciągu ostatniego półrocza ()

Smaków jest 10 razy wiecej niż w ziemniaczkach z kotletem i surówką. Jest wędzonka, słodki smak sosu chili, sos sezamowy i limonka. Białko z jajek i kasza zamiast makaronów i innych kluchów.
Bardzo fajne połączenie.

@Fushnikov do jajek i smażonego sera mięso? Gdzie
  • Odpowiedz
@arinkao: Nie słuchaj wykopków, jakbyś wrzuciła zdjęcie zwyczajnego kotleta schabowego z ziemniakami i surówką, to by się zesrali z zachwytu. Tego typu danie najpewniej wykracza poza ich rozumowanie
  • Odpowiedz
  • 2
Nie słuchaj wykopków, jakbyś wrzuciła zdjęcie zwyczajnego kotleta schabowego z ziemniakami i surówką, to by się zesrali z zachwytu. Tego typu danie najpewniej wykracza poza ich rozumowanie

@JamaloV8: Dokładnie tak to działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czym więcej składników których wykopek nie ma w kuchni tym gorzej.
Z tego talerza to mają może jajko.
- Kasza gryczana? Kto widział?! Było w przedszkolu - wielkie bleh. Oscypki
  • Odpowiedz
@arinkao Jak dla mnie trochę za duży misz masz, ale czemu nie. Ja tam tuszę na pewnie ze dwa, trzy dni gar chili z dodatkiem gorzkiej czekolady i cynamonu.
  • Odpowiedz
  • 2
@marnynick: Dziękuj, to miłe ()

@piorun_burzowy_niskonapieciowy Ser gałka - wędzony podhalański. To taki walec pokrojony. Słony fest.

@Viking- Misz masz powstaje w momencie jak człowiek siedzi i myśli na co ma ochotę, co by sobie zjadł czego dawno nie jadł albo nawet nigdy, żeby było dobre ale inne niż zwykle.
Tzw oscypki ze słodkim sosem chili już przetestowałam wiec to
  • Odpowiedz