Aktywne Wpisy

addddd +781
Kochani, jakiś czas temu pytałam się Was czy warto iść na medycynę w wieku 28 lat…wszyscy wyrazili się jasno, że tak. No i zgadnijcie co… zlożyłam dokumenty, dostałam się i dzisiaj oficjalnie zaczynam 1 dzień studiów (。◕‿‿◕。) przede mna wykłady! A jutro anatomia i prosektorium między innymi (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#medycyna #studia #studbaza
#medycyna #studia #studbaza

mirko_anonim +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Analiza miniaturek wskazuje, że już miesiąc lata w 2 bluzach i 1 czapce. Trochę komicznie to wygląda, że na przestrzeni 15 filmów każda miniaturka taka sama i jeszcze w tym samym outficie. Podziwiam chłopa, że stać go na bardzo dużo a kupił jakiś bazarkowy kaszkiet i lata w nim już z pół roku. Obstawiam, że na przestrzeni tych miesięcy wyprał go może z raz ale nie zdziwiłbym się gdyby ani razu.
Jak niskie wymagania trzeba mieć względem siebie i swojego wyglądu by pokazywać się miesiąc czasu w tych samych ciuchach setkom tysięcy osób. Ok, gość nie ma presji na ilość ale na jakość również. Jeszcze żeby te 2 bluzy to były z wełny merynosa która ma większą tolerancję na zapach. Relatywnie bogaty i relatywnie młody facet na własne życzenie wygląda jak żulik.
#odyn
źródło: łodyniec
Pobierz