Wpis z mikrobloga

@badreligion66 widziałem na żywo jak mówił, że to co robił PiS jemu się podobało, chodziło o ogólnie mówiąc te wszystkie koła gospodyń i te tematy, ale już że dawali na to pieniądze z funduszu sprawiedliwości nie wspomniał, taki trochę cherry picking w jego wykonaniu
  • Odpowiedz
Czyli podsumowujac ugunie nie ma nic na goscia ale moglby miec ale mu sie nie chce w to bawic wiec uprzedza tylko ze nawrocki jest niebezpieczny i moze miec poglądy 'X' . Super narracja. Taka nie j3biąca szczuciem propagandowym bez dowodow xDDDDDDDD
  • Odpowiedz
to ciekawe, zwłaszcza że pan profesor jest raczej przychylny pisowi

@Idaho59: nie był przychylny. To, że Wy go tak zaszufladkowaliście - nie znaczy, że był przychylny PISowi ;)
  • Odpowiedz
  • 5
@Idaho59 @badreligion66 Przychylny pisowi może nie jest ale nie krytykuje tej partii w sposób adekwatny do wyrządzanych przez nich szkód. Z resztą gdyby to robił, to połowa społeczeństwa byłaby głucha na jego słowa.
  • Odpowiedz
@przeciwko78: ja bardzo lubię Dudek o Historii, co do jego poglądów, to ja tego nie kupuję, on mówi w przenośni coś takiego:
przyszedł bandyta i cię pobił, skopał i opluł, teraz musisz się z nim dogadać dla waszego wspolnego dobra, bo znowu cię skopie i opluje, ja tak widzę symetryzm profesora Dutka,
btw podobno pisowcy namawiali go do startu jako niezależny kandydat, nie zamiast Nałrokiego, ale obok
  • Odpowiedz
@przeciwko78: Sam miałem na początku takie podejście, głównie przez to że był mocno związany z IPN - a ta instytucja ma opinię mocno pro-pisowskiej, już szczególnie w ostatnich latach. Do tego dorzućmy twarde wypowiedzi antytuskowe, ale jednocześnie wyraża on mocno negatywny stosunek do wielu działań rządów PiS.

Pan Profesor jest naprawdę bardzo blisko obiektywizmu, jednocześnie nie stając się klasycznym symetrystą.
  • Odpowiedz