Wpis z mikrobloga

@badreligion66: jak ja nie lubię takiego p---------a. "Ja wszystko wiem, ale nie powiem, ale zaufajcie mi, mam rację!". Jak coś wiesz to kładziesz fakty na stół i nikt cię za fakty nie skaże. Tak p-------ć to i ja mogę - "ten Dudek to mówię wam, jest jaki jest, ja wam mówię, co ja mówię, a co wiem to ja wiem, a wiem dużo. Także uważajcie na niego, bo ja wiem
  • Odpowiedz
pis wybiera takich ludzi na najwyższe stanowiska, kto by się spodziewał jestem totalnie zaskoczony

XD

Czy ja wiem. Kiedyś, tak kilkanaście lat temu to można było go o to posądzać

@badreligion66: on potrafił celnie krytykować pis, ale z tego co pamiętam potrafił też czasem mieć dziwnie zbieżnie zdanie z pisem nt działań PO i krytykować ich niemalże w ten sam sposób jak pis
  • Odpowiedz
@Idaho59: przecież w Dudek o Polityce jasno mówi, że z jego perspektywy to co się działo to fundowanie kampanii wyborczej z państwowych pieniędzy i jeśli Romanowski i spółka nie zostaną z tego rozliczeni to znaczy że partia rządząca może rozdawać kasę jak leci.

Dodał że jeśli okaże się że to co robił Romanowski było zgodne z prawem, to wstyd i wszyscy którzy takie prawo stworzyli powinni odpowiedzieć za szkodę na
  • Odpowiedz
to ciekawe, zwłaszcza że pan profesor jest raczej przychylny pisowi

@Idaho59: tja, weź chociaż raz obejrzyj jego program, cały czas jedzie po pisie
  • Odpowiedz
Jak coś wiesz to kładziesz fakty na stół i nikt cię za fakty nie skaże.

@Ogau: Żartujesz, prawda? xDD Przecież gdyby doszło do procesu, Dudek musiałby przedstawić dowód, że coś widział, albo że jakieś słowa padły. Jak miałby to zrobić?
  • Odpowiedz
widziałem na żywo jak mówił, że to co robił PiS jemu się podobało

@Idaho59: słucham jego wypowiedzi od długiego czasu i mówi tak o pewnych rzeczach, zaznaczając, że nie wszystko czego tknął się pis było z góry źle i wymieniał parę rzeczy, które wg niego były pozytywne. Jednak wcale nie szczędził słów krytyki wobec pisu i jarosława. Podobnie wobec Tuska, wskazywał rzeczy dobre, które wprowadził, a także te które wg niego
  • Odpowiedz
widział, albo że jakieś słowa padły

@Horkheimer: i o tym mówię. Chłop zmyśla albo nie zmyśla, że coś widział lub słyszał, ale takie p---------e jest bezcelowe. Słuchajta, bo on brzydko mówi, mówię wam ¯\(ツ)/¯

Lepiej już nic nie mówić, bo czym to się różni od pisowskiego p---------a?
  • Odpowiedz
@Idaho59: przychylny PiSowi chyba tylko dla psychofanów Tuska xD. Prof. Dudek przed wyborami to jeszcze było szło wyczuć lekkie wskazanie na ówczesną opozycję (czyli Tusk i ekipa), ale po kilku miesiącach rządów Tuska zaczął się facto równo n---------c w obie strony :)

przyszedł bandyta i cię pobił, skopał i opluł, teraz musisz się z nim dogadać dla waszego wspolnego dobra, bo znowu cię skopie i opluje

@Idaho59 problem z tym
  • Odpowiedz
@Yahoo_ ja na to patrzę bardziej jak Churchill lub Patton na wojnę, nie ma co się układać z wrogiem, trzeba go zniszczyć, czyli tutaj zdelegalizować PiS i wsadzić wierchuszkę do więzienia, na co z pewnością zasługują.
  • Odpowiedz
@Sliski_vacek: Akurat Dudek to jeden z bardziej zrównoważonych i względnie obiektywnych (wiem, to niemożliwe) komentatorów życia politycznego. Z propagandą niewiele ma wspólnego. Za to ma coś wspólnego z IPN.
  • Odpowiedz
  • 0
@Idaho59 Słuchałem jego konferencji w tej sprawie i myślę, że nie kłamie. Gdyby miał coś za uszami, to lepiej przygotowałby się do konferencji i nie popełniłby błędu z tą nazwą uczelni.

Kręci, by nie wyszło jego niedbalstwo związane z pilnowaniem swoich interesów. Pewnie składał papiery w podobny sposób na innych uczelniach i go skreślali po semestrze. Zostawianie indeksu u jakiegoś szemranego rektora i niepilnowanie należności za studia też wygląda słabo. Takie
  • Odpowiedz