Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +317
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#pokazauto #bmw #samochody #chwalesie
źródło: temp_file8940965894301525523
PobierzA tak nawiasem mówiąc to nowa 5 jest wyjątkowo paskudna. Kiedyś się śmiałem z E60, ale tamta generacja była milion razy ładniejsza.
@sramnawykop: miałem tak samo
Jaki masz silnik ?
źródło: temp_file9052564202474602582
PobierzTa 540i jest Twoja ? Jak wygląda spalanie w trasie przy prędkości 120-130 ? Pytam bo robie rocznie koło 40 tys km. 90% autostrada. Obecnie mam B47 i ten silnik jest zajebisty pod względem spalania.
Nie jeżdżę za często autostradą, moje trasy to w 90% miasto 50km/h i póki co średnie spalanie ~17L/100 jak jest grzane na 23 stopnie, z tym, że dużo jest niestety stopów i przyspieszeń. Jak jedziesz np. sobie równo 50-55 km/h to
źródło: 5
PobierzCo do grilla. Zwróć uwagę jak jest u Cb. W F serii grill to
Co do kierunków: pamiętam, jak BMW przy okazji wprowadzenia LEDowych lamp w E60 chwaliło się, że to takie bezpieczne, bo lampy stop i kierunkowskazy zapalają się natychmiast pełną jasnością, co daje inny kierowcom więcej czasu na reakcję.
Mamy rok 2024 (ok, już 2025) i BMW w ramach usiłowania wymyślenia czegoś nowego w lampach LED symuluje kierunkowskazy żarówkowe.
@wypokowytrol: Przecież te modele to prawie kalka. Nic w nich kontrowersyjnego i są uniwersalnie lubiane