✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy tylko ja mam dosyć tej całej rewolucji AI w korpo, kompletnie nie mam ochoty na jakieś boty, prompty czy uczestnictwo w tych cyrkach i szkoleniach. Ciągle jakieś reorganizacje, gadanie o gotowości na zmianę i transformację. Męczy mnie to wszystko. Chciałbym choć odrobiny stabilości i spokoju, czuję, że czasy sprzed 2019 roku już nie wrócą. Teraz czas będzie tylko na wieczną naukę, technologię zmieniającą sie co dwa lata i ciągłą niestabilność...
@mirko_anonim nie tylko Ty. Jakbyś wiedział w jakich głupotach proszą mnie żebym uczestniczył to nie uwierzyłbyś. To jak Amerykance sa podjarane chatem gpt to kosmos.
@JamesJoyce: A kto nie jest nim podjarany? Narzędzie zmieniło rynek pracy, coś co kiedyś zajmowało pare godzin dzisiaj potrafi zająć chwilę, a co pół roku widać na własne oczy jak technologia się rozwija. Future is now old man
@Mathas nie prawda. W biznesie zazwyczaj używa się mniej zaawansowanych modeli, przez wewnętrzne ograniczenia. Plus cmentarz nigdy nie sprzedanych nikomu poc jest ogromny.
A wy tam w tym Zamościu nie wiecie jak wyglądają logotypy? Pierwsze miasto z AI graficzką! (。◕‿‿◕。) Cóż za inwencja twórcza mieszkańców. #zamosc #heheszki
Czy tylko ja mam dosyć tej całej rewolucji AI w korpo, kompletnie nie mam ochoty na jakieś boty, prompty czy uczestnictwo w tych cyrkach i szkoleniach. Ciągle jakieś reorganizacje, gadanie o gotowości na zmianę i transformację. Męczy mnie to wszystko. Chciałbym choć odrobiny stabilości i spokoju, czuję, że czasy sprzed 2019 roku już nie wrócą. Teraz czas będzie tylko na wieczną naukę, technologię zmieniającą sie co dwa lata i ciągłą niestabilność...
#korposwiat #sztucznainteligencja
#programista15k. #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi