Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Caracas:

przecież to jakaś kpina

Klara Mauerová została skazana na 9 lat więzienia, jej siostra Katerina na 10 lat, a Barbora Škrlová na 5 lat. Dziś wszyscy są już na wolności, a Barbora pozostaje pod kontrolą psychiatryczną.
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@KiloEchoSierra tu opisałem problem. Dziękuję za takie AI... :D

https://wykop.pl/wpis/80726127/wpis
@Caracas 0
Od jakiegoś czasu probowałem używać AI (czat GTP) do poszerzania wiedzy o zbrodniarzach z czasów II wojny światowej celem edycji Wikipedii i ilość błędów jakie wypluwa GTP jest porażająca. W każdym aspekcie AI wypluwa ZAWSZE błąd.

Przykład:

Horst Schumann dokładnie informacje
3. Po wojnie:
  • Odpowiedz
via Android
  • 17
@mk321 redaguj:

Od kilku lat publikuję tutaj informacje o zbrodniarzach z II wojny światowej, głównie oparte na książkach, z czasów, gdy nie istniało AI. Obecnie przy każdym takim wpisie pojawiałoby się oznaczenie, że to AI xD
  • Odpowiedz
ładnie zredaguje

@mk321: kiedyś tu było kilka tagów z podobnej tematyki (bodajże na przykład #polskiepato). Tam było czuć, że człowiek redaguje tekst. I tam można było napisać, że był to tekst ładnie zredagowany.

Nawet ten typ, który wrzucał zdjęcia z krótką notką miał ciekawsze opisy niż to, co wstawił op.

Oczywiście, mogę się mylić i ten charakterystyczny stylu mógł już przesiąknąć do stylu wypowiedzi ludzi, ale póki
  • Odpowiedz
  • 2
@Kref3x Polecam material opracowany przez kanał "kryminalne czechy i słowacja. Polka która od lat mieszka w Pradze, podcast 1 klasa.

Nie da się tego opisać w kilku zdaniach jak wyżej.
  • Odpowiedz
  • 34
@KiloEchoSierra @Caracas

Oczywiście, mogę się mylić i ten charakterystyczny stylu mógł już przesiąknąć do stylu wypowiedzi ludzi, ale póki co zakładam raczej po prostu chodzenie na skróty.

Nie, to nie styl AI przesiaknął do ludzi, a AI ukradło ten styl i teraz pisze tak
  • Odpowiedz