Klara Mauerová została skazana na 9 lat więzienia, jej siostra Katerina na 10 lat, a Barbora Škrlová na 5 lat. Dziś wszyscy są już na wolności, a Barbora pozostaje pod kontrolą psychiatryczną.
Od jakiegoś czasu probowałem używać AI (czat GTP) do poszerzania wiedzy o zbrodniarzach z czasów II wojny światowej celem edycji Wikipedii i ilość błędów jakie wypluwa GTP jest porażająca. W każdym aspekcie AI wypluwa ZAWSZE błąd.
Od kilku lat publikuję tutaj informacje o zbrodniarzach z II wojny światowej, głównie oparte na książkach, z czasów, gdy nie istniało AI. Obecnie przy każdym takim wpisie pojawiałoby się oznaczenie, że to AI xD
@mk321: kiedyś tu było kilka tagów z podobnej tematyki (bodajże na przykład #polskiepato). Tam było czuć, że człowiek redaguje tekst. I tam można było napisać, że był to tekst ładnie zredagowany.
Nawet ten typ, który wrzucał zdjęcia z krótką notką miał ciekawsze opisy niż to, co wstawił op.
Oczywiście, mogę się mylić i ten charakterystyczny stylu mógł już przesiąknąć do stylu wypowiedzi ludzi, ale póki
Oczywiście, mogę się mylić i ten charakterystyczny stylu mógł już przesiąknąć do stylu wypowiedzi ludzi, ale póki co zakładam raczej po prostu chodzenie na skróty.
Nie, to nie styl AI przesiaknął do ludzi, a AI ukradło ten styl i teraz pisze tak
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super. Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k. #motoryzacja #audi
przecież to jakaś kpina
Szerszy materiał na ten temat. Bardzo szczegółowo i ciekawie.
Opie, litości.
https://wykop.pl/wpis/80726127/wpis
Przykład:
Horst Schumann dokładnie informacje
3. Po wojnie:
Ja ostatnio napisałem długi komentarz. I ktoś skasował bo myślał, że to AI...
Od kilku lat publikuję tutaj informacje o zbrodniarzach z II wojny światowej, głównie oparte na książkach, z czasów, gdy nie istniało AI. Obecnie przy każdym takim wpisie pojawiałoby się oznaczenie, że to AI xD
@mk321: kiedyś tu było kilka tagów z podobnej tematyki (bodajże na przykład #polskiepato). Tam było czuć, że człowiek redaguje tekst. I tam można było napisać, że był to tekst ładnie zredagowany.
Nawet ten typ, który wrzucał zdjęcia z krótką notką miał ciekawsze opisy niż to, co wstawił op.
Oczywiście, mogę się mylić i ten charakterystyczny stylu mógł już przesiąknąć do stylu wypowiedzi ludzi, ale póki
Nie da się tego opisać w kilku zdaniach jak wyżej.
Nie, to nie styl AI przesiaknął do ludzi, a AI ukradło ten styl i teraz pisze tak