Aktywne Wpisy

dominges08 +78
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +203
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

z fartem
Przy kilku autach zaoszczedzi tyle co dwoje rodziców innego dzieciaka z twojej klasy zarobi przez miesiąc.
Jak sie skonczy leasing to sprzedadzą go za tyle co bedzie wart i wyjda na zero po odliczeniu wszystkich podatkow przez lata leasingu a
@kq2w6 Ona ma alimenty na dziecko w leasingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie da się nie być na minusie kupując samochód, chyba że kupisz gruza w cenie złomu, a za 10-20 lat ludzie się na niego rzucą, bo "Mm mm... klasyczek".
Bez tego manewru i tak musieli by zaplacic vat i cit. Kompensujac to przez okres leasingu po wykupie auta sprzedajac go za wartosc rynkową wyjdą praktycznie na zero.
@stara_biauka_: Ha tfu na takich "optymalizatorów".
Bez tego wozu bys ten podatek zaplacil panstwu. Wiec bierzesz woz dla corki i przez okresl leasingu zdejmujesz 50 tys podatkow ktore i tak bys musial zaplacic. Po okresie leasingu woz stracil rowniez 50 kola czyli 30% swojej wartosci. Sprzedajesz go za cene rynkową. Corka jezdzila nowym wozem zamiast oddania tych srodków
@Adriian321: w spółce? Ciekawe jaką rodzinę ma NIP ;)
To co odliczysz podatków to wóz straci na wartosci. Sprzedasz go na zero albo z niewielka strata ale jezdzisz kilka lat nowym wozem.
Kowalski kupi woz za 150 kola i po kilku latach odda za