Wpis z mikrobloga

@Krecenieworatoprzyjemnoscsroga desmoxan se kup na cięższe chwile i zainstaluj apke co liczy czas bez faja. Zachce ci sie zajarać na zjedz tabletkę i spójrz na czas bez szluga z myślą, ze jak zapalisz to ten czas się pójdzie j---c. U mnie pomogło.
  • Odpowiedz
@Krecenieworatoprzyjemnoscsroga:
Zależy jak długo palisz, ale mi po 12 latach jarania pomogło najpierw zdecydowane ograniczenie ilości nikotyny wprowadzanej do mózgu.
Wiem że techniki rzucania są różne, ale ja osobiście najpierw odrzuciłem zwykle p-------y na rzecz R1 blue bo mają 0.1 nikotyny i 1.0 substancji smolistych, gdzie dla porównania takie LM Blue ma 0,6 i 8.0. Co jest różnicą drastyczną bo przy 15 papierach dziennie daje wynik 1.5 mg nikotyny i
  • Odpowiedz
@Krecenieworatoprzyjemnoscsroga: co ty taki słabiak jesteś? masz 200 plusów i tylko tyle dni wytrzymasz bez jarania i wspierania polityków? xd To się rzuca z dnia na dzień, wyrzuca paczki, wszystkie ciuchy do prania, ściany do malowania, bo pewnie syfem są uwalone z twoich wyziewów. Nie mam szacunku dla palaczy- miałem szefa debila, co 2 paczki dziennie palił xd 12k rocznie przepalał x 10 lat i do tego kaszlał jak debil.
  • Odpowiedz
@Krecenieworatoprzyjemnoscsroga jeżeli bierzesz to na serio, to co pomaga w chwili, gdy nachodzi Cię ochota to zająć się czymś przez 15min, potem przechodzi. Najlepiej rzeczywiście pomaga scrollowanie na telefonie, bo kompletnie wyłącza myślenie. Nie palę już ponad 7 miesięcy, bez żadnych zamienników czy wspomagaczy. Ja niestety na początku zajadałam to niezdrowym jedzeniem, przez co przytyłam, ale już pracuję na zrzucaniem, a przez to dodatkowo miałam motywację, żeby nie zaczynać znowu, bo
  • Odpowiedz
@Krecenieworatoprzyjemnoscsroga: plusa dam za to! Sam rzuciłem pół roku temu. Pierwsze 2 tygodnie cieżko. Dwa miesiące regularnie powracająca ochota na fajka. Teraz już tylko co kilka dni jak się wkurzę na coś. Lekkość fizyczna, samopoczucie i poczucie wolności są tego warte:)
  • Odpowiedz
@smallboobslover: Boże co jak co ale te p---------e ile by to palacz nie miał pieniędzy gdyby nie palił jest śmieszne
Twojego szefa i tak stać na to i na to a ty pewnie nie jarasz i nie stać cię na nic
  • Odpowiedz