Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +96
Jaka jest najbardziej niedorzeczna/kuriozalna/absurdalna/skrajnie szurska teoria spiskowa z jaką się spotkaliście?
Znam osobiście osobę, która twierdzi że słynne hasło Owsiaka "róbta co chceta" to dosłowne tłumaczenie głównego prawa Thelemy: "do what thou wilt" autorstwa Aleistera Crowleya, największego okultysty XX wieku. Owsiak ma w ten sposób demoralizować xD
#teoriespiskowe #foliarze #heheszki
Znam osobiście osobę, która twierdzi że słynne hasło Owsiaka "róbta co chceta" to dosłowne tłumaczenie głównego prawa Thelemy: "do what thou wilt" autorstwa Aleistera Crowleya, największego okultysty XX wieku. Owsiak ma w ten sposób demoralizować xD
#teoriespiskowe #foliarze #heheszki

Wielki_Wladca_Wypoku +251
Osoby chcące być wołane do kolejnych aktualizacji plus pod postem a jak nie to # na czarno
#budujzwladca #budujzwykopem
Cześć Wszystkim,
Wczoraj skończyłem ustawiać palisadę, narobiłem się jak koń na westernie ale chyba jest git (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) może być odchyl +/- 2mm ale nikt
#budujzwladca #budujzwykopem
Cześć Wszystkim,
Wczoraj skończyłem ustawiać palisadę, narobiłem się jak koń na westernie ale chyba jest git (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) może być odchyl +/- 2mm ale nikt

źródło: palisada_obs
Pobierz
Wpiszcie plusy i minusy ślubu cywilnego. Różowa mnie nęka o sformalizowanie związku. Obecny stan: wspólny dom na wspólny kredy, wspólne dzieci ( ͡º ͜ʖ͡º). Na wszystko łożymy wspólnie. Co da mi lub jej taki ślub pozatym że będziemy mówić do siebie mąż i żona ? Kosciolowie przesadnie nie jesteśmy także taki ślub z hucznym weselem nie wchodzi w grę.
Kiedyś w pracy koleżanka mówi: ja swojemu powiedziałam, że jak się do końca roku nie oświadczy to od pierwszego stycznia się nie znamy.
Nie wtrącałem się do rozmowy, ale pierwsza moja myśl, że po takim tekście, na jego miejscu byśmy się nie znali już za 5 minut.
@DorodnyTucznik: może przekazywać pieniądze bez potencjalnych problemów. Dużo łatwiejsze dziedziczenie, dostęp do informacji medycznej i możliwość podejmowania decyzji medycznych(np donacja organów).
@Pajakoss: dzieci mogą być pełnoletnie