Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Dlaczego Ci wszyscy ubezpieczyciele od wakacji podróżnych działających w Polsce mają takie słabe opinie? To tylko w Polsce czy za granicą tak też jest? 2,5/5 gwiazdek u najlepszego ubezpieczyciela według rankingu Polskiego i opinii ludzi mnie nie przekonuje.
#pytanie #ubezpieczenia #polska #wakacje #podrozujzwykopem #swiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
"daje 4/5 bo warunki spoko, ale się nie połamałem"
"Ode mnie 5 gwiazdek. Co prawda ojca jeszcze operują, ale transport medyczny dojechał na czas"
@zdrajczyciel: Co ma czytanie OWU do tego, że ubezpieczalnie zaniżają zawsze kwoty odszkodowań? No chyba, że ma się ubezpieczenie, gdzie na sztywno podana jest kwota jaką mają ci wypłacić ale przy turystycznych tego nie ma (a raczej nie widziałem).
@mirko_anonim Powód to miks dwóch rzeczy. Zadowoleni zwykle nie wystawiają ocen, a druga rzecz jest taka, że niemal wszystkie ubezpieczalnie zaniżają odszkodowania + spora część
Powód jest taki że "ubezpieczyciel" jest pierwszy do brania pieniędzy i ostatni do ich wypłacania. Jak coś się stanie to prawnicy janusza od razu zaczynają studiować wszystkie dokumenty żebyś dostał najlepiej okragłe zero a jak nie da rady to najmniej jak się da.
W OWU poza warunkami pokrycia kosztów leczenia żartami są też kwoty za stały poważny uszczerbek na zdrowiu wskutek wypadku (utrata