Aktywne Wpisy

naokimistrzapjo +86

aha_pozdro +129
#drawskopomorskie #zachodniopomorskie
Hej.
Szukam dla mojej Mamy pracy w tym miescie. Po 15 latach postanowila zwolnic sie z pracy, ponieważ nie bylo innego wyjscia - byla beznadziejnie traktowana, uwielbiala swoja prace mimo iz to minimalna krajowa i teraz rozpacza.
Chcialbym jej pomoc lecz w tych okolicach wiele lat juz nie mieszkam i nie mam dobrych kontaktow i nie mam kogo spytac.
Taki post na forum ze smiesznymi obrazkami
Hej.
Szukam dla mojej Mamy pracy w tym miescie. Po 15 latach postanowila zwolnic sie z pracy, ponieważ nie bylo innego wyjscia - byla beznadziejnie traktowana, uwielbiala swoja prace mimo iz to minimalna krajowa i teraz rozpacza.
Chcialbym jej pomoc lecz w tych okolicach wiele lat juz nie mieszkam i nie mam dobrych kontaktow i nie mam kogo spytac.
Taki post na forum ze smiesznymi obrazkami

Hej Mirki, usunąłem poprzednie posty wraz ze swoimi odpowiedziami. Przepraszam, tych których niesłusznie potraktowałem wrogo/niemiło. Nie miałem tego na myśli/działałem odruchowo czy cokolwiek innego. Tak czy inaczej należą Wam się przeprosiny. Nie przepraszam tych, którzy mnie obrażali/śmiali się lub rozpowiadali plotki o moim rzekomym stanie psychicznym spowodowanym lekami. Byłem dla was zbyt łagodny. Leki wpływały na napięcie nerwów, objawiające się m.in. pisaniem w sposób niezrozumiały i niezauważaniem tego. Nie na mój stan psychiczny.
Przechodziłem wówczas trudne chwile związane z przewlekłym, nawracającym bólem i nie wytrzymałem. Ale to nie ważne. Nie można się mazać czy użalać nad sobą. Powoli wracam do funkcjonowania. Pewnie jeszcze długo nie będę pisał tak często, jak dotychczas, ale nie zniknąłem. Dziękuję za wszystkie wiadomości.
A no i pamiętaj, że Wykop to trollownia, taki mainstreamowy karachan. Jak chcesz pisać poważnie, to załóż bloga pod swoim nazwiskiem.
Wspaniale, bo nikt mi nie odpisywał na moje wysrywomadrosci z AI, liczę na Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)