Wpis z mikrobloga

#programista15k #programowanie #it #sztucznainteligencja #pracait #naukaprogramowania

Hej Mirki, usunąłem poprzednie posty wraz ze swoimi odpowiedziami. Przepraszam, tych których niesłusznie potraktowałem wrogo/niemiło. Nie miałem tego na myśli/działałem odruchowo czy cokolwiek innego. Tak czy inaczej należą Wam się przeprosiny. Nie przepraszam tych, którzy mnie obrażali/śmiali się lub rozpowiadali plotki o moim rzekomym stanie psychicznym spowodowanym lekami. Byłem dla was zbyt łagodny. Leki wpływały na napięcie nerwów, objawiające się m.in. pisaniem w sposób niezrozumiały i niezauważaniem tego. Nie na mój stan psychiczny.

Przechodziłem wówczas trudne chwile związane z przewlekłym, nawracającym bólem i nie wytrzymałem. Ale to nie ważne. Nie można się mazać czy użalać nad sobą. Powoli wracam do funkcjonowania. Pewnie jeszcze długo nie będę pisał tak często, jak dotychczas, ale nie zniknąłem. Dziękuję za wszystkie wiadomości.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JamesJoyce: Troche bedzie brakowac tych gownoburz i wynurzen, ktore miales po prochach. Te Twoje 'dyskusje' z trollami tez byly urocze, troche jakbys rozmawial z memami. No nic, zakoncze klaszycznym: Pragne. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@briskmann: Oj. Właśnie to jest błędne założenie. Dyskusje z ludźmi, którzy mnie obrażali nie były po żadnych "prochach". Ja jestem bardzo spokojnym człowiekiem. Ale tylko do momentu, aż ktoś nie przekroczy pewnej granicy.
  • Odpowiedz