Wpis z mikrobloga

Pewien portugalski szkoleniowiec pojechał na mecz Everton - Chelsea podpatrywać nowinki taktyczne.
Na swoim urlopie, jednym z dwóch jakie ma w ciągu roku.
Psychol. Szanuje w opór ale to jest psychol.
#mecz #legia
thorgoth - Pewien portugalski szkoleniowiec pojechał na mecz Everton - Chelsea podpat...

źródło: GfaGDpCX0AAT2SM

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
ja analizuje Baćkę Topole

@lepaq: serbska liga ma przerwe ale w wojwodinie mają śliwowice o godnym woltarzu, pod 70%.
Przywieź na podlasie, spodoba się
  • Odpowiedz
@thorgoth: chłop pojechał na mecz? W czasie wolnym? Ty żartujesz? Przecież to jest wyczyn osiągalny dla trzech może czterech osób na świecie. Niesamowity człowiek i pasjonat WOW. Nie mogę wyjść z podziwu, że tak po prostu mógł wejść na stadion i mecz obejrzeć. Niebywałe!
  • Odpowiedz
  • 1
@srady-dupady: wyborny sarkazm milordzie ale jak obserwuje naszą lige - a obserwuje ją już długo - tak nie widziałem wielu trenerów ekstraklasowych jeżdżących robić notatki poza sezonem. I nawet nie postrzegam tego jako coś złego, prawem człowieka jest na urlopie odpocząć, po prostu stwierdzam że to ciekawe
  • Odpowiedz
ale jak obserwuje naszą lige - a obserwuje ją już długo - tak nie widziałem wielu trenerów ekstraklasowych jeżdżących robić notatki poza sezonem. I nawet nie postrzegam tego jako coś złego, prawem człowieka jest na urlopie odpocząć, po prostu stwierdzam że to ciekawe

@thorgoth: może nikt nie robił im zdjęć. Mnie tam zawsze bawi jak w przypadku osób znanych i czasem lubianych, zwykłe przyziemne rzeczy, jak pójście na mecz, urastają
  • Odpowiedz
@thorgoth: Stąd z dwóch panów, kogo out? To Jay-Z. Nie FEIO. Pamiętam Stefana Białasa. Pamiętam Deana trenera piłki nożnej kobiet. Wiem, że korekta na stanowisku trenera niestety oznacza rewolucją. Jak Poznań ma swojego Rumaka, co go odkurzają z szafy jak schowanego trupa, to Legia ma pomysły Jay-Z i nie wierzę w dobre nazwisko co przyjdzie do Legii jako trener. Stąd szacun dla niego za to co robi w wolnym czasie.
  • Odpowiedz
@pozpozi: Szczerze? To jest całkiem możliwe, chłop się naprawdę wydaje jak osoba która po prostu kocha piłkę, Polacy nie przyzwyczajeni że ktoś nie robi tego tylko dla pieniędzy xD
  • Odpowiedz