Wpis z mikrobloga

• 116
Trudno żeby było inaczej jak same inżyniery i lekarze przyplywają

@lronman: a wykopki nie wierzyły, takie nieufne skubane. A tu proszę, lekarz.
  • Odpowiedz
@Chuopijak @IronMan Jestem w stanie uwierzyć że przyjeżdżają ludzie z g---o papierkiem i może ich tam nawet zatrudniają ale raczej szybko wylatują. Ten gość miał 20 lata doświadczenia w klinice w Niemczech więc raczej pseudolekarzem nie był. Plus, 20 lat temu raczej jeszcze nie było tak jak bywa teraz czasem w zachodnich krajach, że masz dodatkowe punkty w rekrutacji za kolor skóry.
  • Odpowiedz
  • 12
co ciekawe on tam mieszkał 18 lat.

@Petururururu: W sumie w przypadku muzułamina nie ma to większego znaczenia. Większość przestępstw w UK i Francji popełniają imigrancji 2-ego, a nawet już 3-ego pokolenia, a Ci zamachowcy z Bostonu z 2013 od dziecka mieszkali w USA i nie mieli żadnej historii kryminalnej. Murzyni, ciapaci i inni pigmentododatni już ponad 300 lat temu odmawiali asymilacji na Zachodzie i żyli kulturowych bańkach. A Ci
  • Odpowiedz
@donthateme:

Jestem w stanie uwierzyć że przyjeżdżają ludzie z g---o papierkiem i może ich tam nawet zatrudniają ale raczej szybko wylatują. Ten gość miał 20 lata doświadczenia w klinice w Niemczech więc raczej pseudolekarzem nie był. Plus, 20 lat temu raczej jeszcze nie było tak jak bywa teraz czasem w zachodnich krajach, że masz dodatkowe punkty w rekrutacji za kolor skóry.

Pracowałem kilka lat temu w Amazonie na pozycji niższego
  • Odpowiedz