Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +81
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Siema,
Kupiłam w październiku buty w sklepie Kazar. Po jednym ubraniu wyszła gumka z cholewki i okazało się, że są to dwa różne buty (odbiły się różne wkładki i w świetle dziennym kolory butów nieznacznie się różniły). Złożyłam reklamację i buty trafiły do naprawy. Po dwóch tygodniach dostałam informację, że buty wróciły z naprawy i są do odbioru. Podczas oględzin w trakcie odbioru, buty były brudne i porysowane. Dodatkowo, wkładki były identyczne, co by sugerowało, że to jest inny but i po odwrocie okazało się, że to nie jest w ogóle mój rozmiar, czyli nie są to moje buty. Złożyłam odwołanie, które zostało odrzucone. Co ciekawe, nie dostałam w ogóle informacji, że takowe odwołanie zostało odrzucone. Dopiero po kontakcie z infolinią, bo coś długo czekałam na odpowiedź. Aktualnie jest przepychanka z ludźmi z infolinii, ale każda z babek tam nie wie o co chodzi. Reasumując, teoretycznie zostałam z obcymi butami, które dodatkowo nie są w moim rozmiarze i są w fatalnym stanie. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Co warto zrobić w takiej sytuacji? Ktoś coś doradzi?
#pytanie #zakupy #buty #kazar
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero