Aktywne Wpisy
nowszyja +817
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

GrimesZbrodniarz +339
Upadek Discovery Chanel i podobnych kanałów można porównać do spalenia biblioteki Aleksandryjskiej - taka strata dla ludzkości (╯︵╰,)
#nauka
#nauka
źródło: 1000083770
Pobierz

nie zgadzać się na ten cyrk, niech giną
Ja wyczuwam po tym co napisałeś, że chyba edukacja zawiodła w twoim przypadku.
W jaki sposób będą przetwarzane dane kandydatów, czy sposób transferu danych jest bezpieczny itp itp.
Ktoś kto się godzi z własnej woli na takie rzeczy jest przygłupem.
Dwa - druga strona w postaci wynajemcy też jest głupia, bo social media można sfałszować, zrobić fejkowe konta albo mieć alternatywne itp.
Jak ktoś będzie chciał to łatwo
Tak tak. A co prosze pana, jesli dzien po podpisaniu osoba udostepniajaca ow adres do eksmisji wycofa zgode albo powie, ze ma gdzies i zadnego delikwenta nie przyjmie? Mozesz isc do sadu, wyrok za trzy lata. Albo siedem. Ja nie wiem jakim cudem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kapitan_Leningrad: Ta już widzę te sprawy rodo,
@Kapitan_Leningrad: Przyjrzeliśmy się aspektowi prawnemu tej prośby i napisaliśmy o tym https://ewarszawa.pl/news-news-1225-lista_rzeczy_ktore_najemca_mial_dostarczyc_wynajmujacemu_mieszkanie_w_warszawie_odrzucili_mnie_za_brak_profilu_na_linkedin
@ewatuiteraz: Nawet w przyszłości o tym napisaliście xD
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-20 142206
Pobierz