Wpis z mikrobloga

@Nighthuntero sam jesteś beciak przychlascie :) to nie ma nic wspólnego z bialorycerstwem. Nie lubię hipokryzji i podwójnych standardów. Jak laski piszą tępe komentarze to też się z nich naśmiewam.
  • Odpowiedz
@Notes: jak na typa, ktorego 99% zawartosci to wyzyzwanie sie na przegrywach to jestes calkiem wyszczekany, nazywajac kogokolwiek przychlastem xD zycze ci, zeby kiedys twoje zycie stalo sie na tyle ciekawe, zebys nie musial przelewac swojej frustracji na innych w internecie.
  • Odpowiedz
@Notes: to nie Ty też pisałeś o tym, że żona Majtczaka ma prawo do ochrony swojego wizerunku? Grubym kryształem soli jesteś w oczach wykopków. Piąteczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: Nie mam pojęcia ile wy macie lat w tym komentariacie, ale gdybyście znali życie to byście wiedzieli, że te damsko męskie gry to jednak pod względem zwykłego ludzkiego s-----------a zawsze kobiety ustawiały na pozycji przegranej. Najczęściej z dzieckiem na ręku. Dzisiaj baby są mniej naiwne i bardziej ekspansywne, więc to strasznie niektórych piecze.
  • Odpowiedz
@Noxter20 a mój komentarz nie ma ziarna prawdy? Faceci nie zdradzają? Kobiety nie kupują używając karty męża?

Wyjaśnij mi sieć proszę czemu wykopki przyczepiają się o moje komcie?
  • Odpowiedz