Aktywne Wpisy

#mecz mam 26 lat. Dopiero się skapnąłem że to jest Zagłębie Lubin, a nie Zagłębie LubLin xdddd

TestoDepot +103
Co prawda nie z #garsoniera, ale z jakiegoś forum o dość podobnej tematyce (nie wiem dokładnie jakie to forum, znalazłem tego screena w starych zbiorach). Jak widać już dwadzieścia lat temu wiele div to były oszukistki i były narzekania na zgodność rzeczywistego serwisu z ofertą, to znak czasów nie tylko teraźniejszych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
źródło: comment_1635939681amHbd2kK95tPWkLtReXs04
Pobierz

Na yt jest wartościowy kanał o podróżach motocyklem "Krętymi drogami" https://www.youtube.com/watch?v=AO9Mmqqfdzw Prowadzony przez użytkownika, nie naganiacza. Doskonale filmowane trasy z podaniem cen i tras do ściągnięcia, widać trasę tak jak by się jechało. Inni motocykliści co filmują tylko swoją facjatę, powinni się od tego kolesia tylko uczyć.
#motocykle
#gruparatowaniapoziomu
#podroze
#youtube
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
A Luczyn skończył się na Kill em all... # PDK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz ma inny kontent, testy, LPG, komentarze. Szkoda szortów.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
@mlekoag: Jeżdzę motorem już z 15 lat. Wiem jak odróżnić spoko kanał od kolejnego chłopa w średnim wieku z kryzysem męskości, który pajacuje aby poczuć się młodo ¯\(ツ)/¯
I tak, jak ze wszystkim (moja była twierdziła inaczej) wystarczy mi na to 3 minuty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tagan: To chyba nie te filmiki oglądałeś, bo ja trafiłem na odwalanie małpich cyrków ¯\(ツ)/¯