Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na yt jest wartościowy kanał o podróżach motocyklem "Krętymi drogami" https://www.youtube.com/watch?v=AO9Mmqqfdzw Prowadzony przez użytkownika, nie naganiacza. Doskonale filmowane trasy z podaniem cen i tras do ściągnięcia, widać trasę tak jak by się jechało. Inni motocykliści co filmują tylko swoją facjatę, powinni się od tego kolesia tylko uczyć.
#motocykle
#gruparatowaniapoziomu
#podroze
#youtube

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie że ten, ale jak dodajesz taki wpis anonimowo to od razu można pomyśleć że jesteś autorem bloga i właśnie naganiasz na swój kanał. To można normalnie napisać przecież że się prowadzi taki kanał. A jeszcze 3 minuty później odpowiedź @ka-lol, no na pewno dogłębnie w tym czasie się zapoznała z kanałem i zdarzyła napisać swoją opinię na Mirko. Tak było, nie zmyślam ;-) aczkolwiek kanał może być w porządku
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): "Nie że ten, ale jak dodajesz taki wpis anonimowo to od razu można pomyśleć że jesteś autorem bloga i właśnie naganiasz na swój kanał. To można normalnie napisać przecież że się prowadzi taki kanał." nie nie jestem autorem ani nie mam yt. Nie mam także konta wykop więc to jedyna okazja by napisać bez konta. Kanał znam od miesiąca, więc dodałem bo wart poznania.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz
Nie wiem czy to autor, ale akurat ten kanał znam i czasami oglądam do śniadania, jest spoko i można podłapać super trasy, podrzuca nawet gotowce. A od Luczyna proszę się odwalić, poza luźniejszymi nagraniami gdzie jeżdzą i śmieszkują (bez robienia wiochy jak niektóre małpy) to nagrywa tez bardzo merytoryczny kontent jak np. testy zabezpieczeń, takie prawilne z waleniem młotami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A jeszcze 3 minuty później odpowiedź

@mlekoag: Jeżdzę motorem już z 15 lat. Wiem jak odróżnić spoko kanał od kolejnego chłopa w średnim wieku z kryzysem męskości, który pajacuje aby poczuć się młodo ¯\(ツ)/¯

I tak, jak ze wszystkim (moja była twierdziła inaczej) wystarczy mi na to 3 minuty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A od Luczyna proszę się odwalić, poza luźniejszymi nagraniami gdzie jeżdzą i śmieszkują (bez robienia wiochy jak niektóre małpy)

@tagan: To chyba nie te filmiki oglądałeś, bo ja trafiłem na odwalanie małpich cyrków ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@ka-lol: spoko, co do Luczyna to nie oglądam, kiedyś coś przez chwilę mi się obiło o oczy, ale chyba też jakiś cyrk bo nie wróciłem. A jeden z lepszych Moto filmów na YT to wg mnie film celofana o górach drodze w chmurach i o kłopocie w błocie.
  • Odpowiedz