Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim świat jest złym miejscem dla ludzi nieatrakcyjnych. Ciężko wyjść z błędnego koła samotności, ale ja wierzę że może Ci się udać. Warto próbować i się nie poddawać, bo co innego tobie zostało? Nawet jeśli nie wyjdzie to po prostu wrócisz do punktu w którym jesteś aktualnie. Raczej są małe szanse na to że po próbach będzie gorzej
  • Odpowiedz
  • 32
@mirko_anonim brzmi to tak, jakbys mial silne traumy z dziecinstwa, ktore uksztaltowaly Twoje przekonania i teraz dodatkowo dobierasz podświadomie dowody pod tezę. Proponuje wybranie sie na jakas terapie psychologiczna.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam tak samo, człowiek jest traktowany jako zło konieczne, nieważne gdzie pójdę, zawsze to ja muszę o wszystko zabiegać, przygotowywać, zwracać na coś uwagę, całe życie praktycznie, jeszcze parę lat, trochę zaoszczędzę i migruje do ciepłych krajów na stałe, przynajmniej witaminka d3 poprawi mi humor. yyebac to społeczeństwo.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zręczny-zwycięzca-12: tu OP. Nie zapisałem klucza więc odpowiadam z opcji bez autoryzacji.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, to jest naprawdę wspierające, nawet te negatywne. I chyba na to liczyłem, żeby po prostu ktoś coś powiedział, czy pozytywnie, lub mnie zjechał kompletnie. W samotności każda wiadomość się bardzo liczy.

@
  • Odpowiedz