Wpis z mikrobloga

#ufo dziś z wrażenia prawdopodobnie nie usnę dlatego z checią obejrzałbym sobie jakiś mniej znany film o tematyce kontaktu z obcą cywilizacją, tudzież porwań przez UFO. Może zaproponujecie coś? Wiadomo że te najbardziej topowe już obejrzałem.

Coś od siebie:
- Extraterrestial
- Nie ocali Cie nic
- nie!
- Anihilacja
- Skyline
- cloverfield
#ufo #uap #filmy #seriale
daeun - #ufo dziś z wrażenia prawdopodobnie nie usnę dlatego z checią obejrzałbym sob...

źródło: temp_file6096564431969420370

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rees_xoxo jak sie nie boje żadnych horrorów, to po nim naprawdę czułem niepokój gdy go oglądałem wiele lat temu, nigdy nie zdecydowałem się obejrzeć drugi raz …
  • Odpowiedz
@SteelChuckNorris ten film chyba trafił na jakieś porąbane grono krytyków i ma słabe oceny. A to najmocniejszy horror jaki oglądałem kiedykolwiek, do dzisiaj jak pomyślę to mi łzy napływają.
  • Odpowiedz
@walzky: Klimat tam był mega. Poczucie bezradności, zaszczucia i ogólnego dramatu rodziny która jest nękana przez uj wie co. Takie filmy mimo, że świetne nie są królami box office'u i przez to mamy to co mamy. Jak juz sie coś pojawi o UFO to jest to coś w stylu tragicznego dnia niepodlegości (2016) albo jakieś inne power rangers. Niektóre akcyjniaki też są spoko jak np. Na skraju jutra ale jednak
  • Odpowiedz