Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 24
Jak również drewniane świecące galaktyki

Na szczęście mam dużo odpadów 3mm obłogu dębowego od znajomego stolarza, więc mogłem potestować różne opcje i po paru wpadkach finalnie ploterem laserowym wycinam drewnianą bazę, później ręcznie ją szlifuję, później maluję w środku specjalną żywicą i świecącymi pigmentami galaktykę by finalnie zamknąć całość zalewając środek długowiążącą żywicą Epodexu.

Hobbistycznie wrócę do tej formy, bo marzy mi się namalowanie w pełni trójwymiarowej galaktyki, ale to wymaga duuuużo
bkwas - Jak również drewniane świecące galaktyki 

Na szczęście mam dużo odpadów 3mm ...
  • Odpowiedz
  • 23
No i są też TRYTOWCE
czyli moje małe oczko w głowie które traktuję jak kwintesencję rękodzieła - rzeczy niespotykane, rzadkie i jedyne w swoim rodzaju.
Bo jak często możesz powiedzieć, że masz w kieszeni albo na szyi rzecz która jest radioluminescencyjna? :D

No i z promocją -20% większość jest co najmniej tańsza o 100zł, a jutro -150zł więc to odpowiedni czas na trytowe zakupy jeśli jesteście zainteresowani taką formą.
bkwas - No i są też TRYTOWCE
czyli moje małe oczko w głowie które traktuję jak kwinte...
  • Odpowiedz
  • 3
@oSsStanMarsh: Ten sklep idzie do zaorania - chcę postawić porządniejszą stronę, razem z ładnym blogiem gdzie będę mógł też pisać, albo przynajmniej kopiować te rzeczy które piszę tutaj i na #rozkminkrzaka

Pisałem artykuły SEO pod koty i meble dla kociarzy, ale generalnie doświadczenia z SEO nie mam praktycznie żadnego. Wtedy zrobiłem porządne ankiety, marketing przygotował wyszukiwane frazy i miałem senuto, więc o dziwo nie było tak trudno. Ale
  • Odpowiedz
@bkwas: Widziałem twoje wpisy wiele razy, ale nigdy nie zwracałem na nie uwagi, ot jakaś reklama sklepu, jakich wiele na wykopie, ale wow, teraz patrze i to co robisz jest świetne, szkoda, że wcześniej to ignorowałem, a teraz mam prezent na święta dla brata. Dzięki!
  • Odpowiedz
@bkwas: Pamiętam jak zaczynałeś i nawet do tej pory mam mały breloczek od Ciebie. Nie powiem, trochę mnie wtedy zainspirowałeś i samemu coś próbowałem z breloczkami z drewna i żywicy. Życzę udanego dalszego rozwoju i czekam na bloga :D
  • Odpowiedz