Aktywne Wpisy

7 lat temu jak kończyłem szkołę średnią bardzo nie chciałem iść do pracy bo wiedziałem ,że to nie dla mnie 8h dziennie życia marnować żeby tylko mieć na podstawowe potrzeby, ale musiałem opłacić studia zaoczne i się jakoś utrzymać, dzisiaj już od kilku lat pracuje w #korposwiat i to jest masakra, dzien w dzień marnujesz 8 najlepszych godzin każdego dnia, żeby później zrobić obiad, posprzątać i iść spać i tak

jabol6000 +38

źródło: 1000008404
Pobierz
źródło: temp_file3184306372189574124
Pobierzhype na CP 2077 był, nie dowieźli
hype na W3 był, dowieźli (były bugi ale nie takie jak CP 2077)
jak puszczasz kupon na Barcelone to rozumiem, że analizujesz ich grę z 1980 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ? gratuluje mózgu
A później takie spłakane mariuszki mają zdziwnienie, że taka firma jak CDP wypuszcza takie niedorobione gowno jakim byl CP na premierze ¯\(ツ)/¯.
"Twoja stara to Twój stary" ~ George W. Bush
Był hype na W1 i się sprawdził. Każdy się nim jarał. Czytałem bestariusze z CD Action i wieszałem plakaty.
A bugi miała każda gra (nie na tyle, żeby nie dało
@miazdzacyorangutan: to zagraj w grę może xd bo są ludzie którzy nawet twierdzą że to jedna z lepszych gier wszech czasów lepsza od w3. Opinie na steam bardzo pozytywne 84% wszystkich opinii pozywtywne więc z tym nie dowieźli to myślę trochę przesada skoro 85% osób grających ocenia grę pozytywnie XD
@Cernold: Bzdura. Ogrywałem zarówno W3 jak i CP2077 na premierę i w Wieśku bugów było bardzo mało, jakieś pojedyncze pierdoły albo że się czasami płotka pojawiała w dziwnym miejscu, nic co psuło jakoś wybitnie grę i jej odbiór.
Za to CP2077 to było zbugowane piekło i po kwadransie miałem latające wszędzie p-------y, T-Pose, grę wywalało, albo bugi
Cyberpunk beż najmniejszych problemów na premierę
W3? Niegrywalne ściek z blokującymi się questami, płotką respiącą się w innej galaktyce i generalna padaka z grafiką
Wiesiek 1 był kompletnie zbugowany i ekrany ładowania trwały stulecia zanim to naprawili, też w Edycji Rozszerzonej.
I ostatnio też się przyznali że do Wieśka 3 też miała być Edycja Rozszerzona, która