Wpis z mikrobloga

@miazdzacyorangutan: Kto nie pamięta historii, skazany jest na jej ponowne przeżycie. – George Santayana.

A później takie spłakane mariuszki mają zdziwnienie, że taka firma jak CDP wypuszcza takie niedorobione gowno jakim byl CP na premierze ¯\(ツ)/¯.
  • Odpowiedz
@2Girls_1Cup

@miazdzacyorangutan: pamięc ludzka jest zawodna - premiera W1 to tez byla niezla padaka, ale obecne gowniaki tego nie pamietaja ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Bo nie mogą ( ͡º ͜ʖ͡º).

Był hype na W1 i się sprawdził. Każdy się nim jarał. Czytałem bestariusze z CD Action i wieszałem plakaty.

A bugi miała każda gra (nie na tyle, żeby nie dało
  • Odpowiedz
hype na CP 2077 był, nie dowieźli

@miazdzacyorangutan: to zagraj w grę może xd bo są ludzie którzy nawet twierdzą że to jedna z lepszych gier wszech czasów lepsza od w3. Opinie na steam bardzo pozytywne 84% wszystkich opinii pozywtywne więc z tym nie dowieźli to myślę trochę przesada skoro 85% osób grających ocenia grę pozytywnie XD
  • Odpowiedz
nie dowieźli w3, bugi były z kosmosu a plotka była na dachu chaty

@Cernold: Bzdura. Ogrywałem zarówno W3 jak i CP2077 na premierę i w Wieśku bugów było bardzo mało, jakieś pojedyncze pierdoły albo że się czasami płotka pojawiała w dziwnym miejscu, nic co psuło jakoś wybitnie grę i jej odbiór.
Za to CP2077 to było zbugowane piekło i po kwadransie miałem latające wszędzie p-------y, T-Pose, grę wywalało, albo bugi
  • Odpowiedz
@miazdzacyorangutan: Głupoty gadasz. Każda ich gra wychodziła w bólach, przekłamanych obietnicach, downgrade etc. Ludzie po prostu tego nie pamiętają. Wiedźmin 2 to w ogóle praktycznie Aktu 3 nie miał dopóki go nie zapchali contentem w Edycji Rozszerzonej xD

Wiesiek 1 był kompletnie zbugowany i ekrany ładowania trwały stulecia zanim to naprawili, też w Edycji Rozszerzonej.

I ostatnio też się przyznali że do Wieśka 3 też miała być Edycja Rozszerzona, która
  • Odpowiedz