Aktywne Wpisy

solejukowski +32
źródło: 1000081723
Pobierz
MateMizu +139
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz

https://trueprice.pl
#wroclaw #jedzenie71
źródło: obraz_2024-12-11_093921516
Pobierz@Wiskoler_double:
źródło: Tych_klient%C3%B3w_02
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@Mmkaa: prąd, czynsz i inne takie ma być w cenie danie
@Deska_o0: To, że na tym zarobią. Po prostu.
A prawda jest taka, że wszystko zależy od tego, jak realnie będą wyglądały ceny, bo tego nikt tu wyżej nie napisał. Jak dania będą faktycznie tańsze, ale trzeba będzie zapłacić za wstęp, to sam chętnie się przejdę sprawdzić. A jak okaże się, że ceny są takie same,
@JestemKaspi: czyli pizza będzie za 10zł?
@slawek887: zatem nic tylko otwierać knajpę we Wrocławiu skoro takich fachowiec jak ty już przed startem wie że będzie ona przynosiła zyski. Mam tylko dwa pytania:
Ile masz knajp na wrocławskim rynku?
Co z knajpami które plajtują? Ich nie liczysz bo magicznie przestają istnieć w
Sadzac po "face control" to rozumiem ze goth, chodzi o makeup, tylko wnetrza cos sie nie zgadzaja, jakies takie nie rockowe.
@PurpleHaze @Wiskoler_double @AgresywnyKaloryfer raczej "ty czarny to nie wchodzisz"
@JestemKaspi @bardzospokojnyczlowiek Dostep do menu jest platny, a jego zawartosc zalezy od twojej twarzy i ubioru