Aktywne Wpisy

Twórca tego mema zapomniał, że w tym kraju psiarzy, Pan Marcin pójdzie siedzieć za zabicie psa mieczem xD (co pokazał przykład tego dziadka, który w obronie własnej zabił pitbulla siekierą i został aresztowany)
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
źródło: temp_file7524328165835118537
Pobierz
tcp-protocol +79
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz

https://trueprice.pl
#wroclaw #jedzenie71
źródło: obraz_2024-12-11_093921516
Pobierz@Wiskoler_double:
źródło: Tych_klient%C3%B3w_02
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@Mmkaa: prąd, czynsz i inne takie ma być w cenie danie
@Deska_o0: To, że na tym zarobią. Po prostu.
A prawda jest taka, że wszystko zależy od tego, jak realnie będą wyglądały ceny, bo tego nikt tu wyżej nie napisał. Jak dania będą faktycznie tańsze, ale trzeba będzie zapłacić za wstęp, to sam chętnie się przejdę sprawdzić. A jak okaże się, że ceny są takie same,
@JestemKaspi: czyli pizza będzie za 10zł?
@slawek887: zatem nic tylko otwierać knajpę we Wrocławiu skoro takich fachowiec jak ty już przed startem wie że będzie ona przynosiła zyski. Mam tylko dwa pytania:
Ile masz knajp na wrocławskim rynku?
Co z knajpami które plajtują? Ich nie liczysz bo magicznie przestają istnieć w
Sadzac po "face control" to rozumiem ze goth, chodzi o makeup, tylko wnetrza cos sie nie zgadzaja, jakies takie nie rockowe.
@PurpleHaze @Wiskoler_double @AgresywnyKaloryfer raczej "ty czarny to nie wchodzisz"
@JestemKaspi @bardzospokojnyczlowiek Dostep do menu jest platny, a jego zawartosc zalezy od twojej twarzy i ubioru