Wpis z mikrobloga

Podczas pracy na kosztach nie ma sensu oszczędzać na surowcach. Dlatego w restauracji uczciwych cen używane są najświeższe produkty od sprawdzonych dostawców. Goście są gotowi zapłacić tyle, ile naprawdę kosztuje danie. Ludzie doskonale rozumieją, że zarówno ryba, jak i egzotyczne owoce morza oraz dobra cielęcina nie mogą kosztować bardzo tanio.

@mroz3: czyli ceny beda takie same ale dodatkowo placisz za wstep ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mroz3: nie bardzo rozumiem, TZN. rozumiem co jest napisane, ale nie jestem w stanie pojąć tego co kierowało ludźmi którzy to wymyślili i zatwierdzili.
  • Odpowiedz
@mroz3: Ja dobrze rozumiem, że tam na rachunku dostaniesz niby ceny produktów, a marżę po prostu zapłacisz w wejściówce, której normalnie byś nie płacił? Super system xd
  • Odpowiedz
@mroz3:

placisz tylko za surowce i przygotowanie, szczególnie mogą zaskoczyć ceny owoców morza


klienci wiedza ze ceny dobrej cieleciny czy owoców morza nie moga byc niskie

xD
  • Odpowiedz