Aktywne Wpisy

mr_InCogito +419
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Za każdym razem pod tym memem musi się trafić jakiś cieć który wyskakuję z minimalną w tamtych latach, sęk w tym że w tamtych latach, czyli jak wchodziła strefa dobrych cen ok. 2006 to prawie nikt nie zarabiał minimalnej, to nie dzisiejsze czasy że jedna trzecia dyma na minimalnej, ewentualnie +200 zł. Minimalną w tamtych latach zarabiało ok. 7% społeczeństwa więc bez porównania.
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
źródło: 611daa53b2c66a5ae9462c678ac6b474049ccb59a94a3126e3510bc5a3b9e382
Pobierz

źródło: Zrzut ekranu 2024-12-10 105622
Pobierz@Manden: Jak jesteś szczylem w sportowym aucie taty, to też nikt nie zmusza do wciśnięcia gazu za mocno i ponad swoje umiejętności. Ale gdy go już masz pod stopą to czasem wciśniesz za mocno.
Produkt finansowo niebezpieczny musi być odseparowany operacyjnie, subkontami czy w jakikolwiek inny sposób by nie
A pisze to jako akcjonariusz i użytkownik, dzieciaki trzymałbym od tego z daleka.
@DJ007: I wtedy winny jest producent auta?
@golomb13: Więc wiesz o czym mowa i skąd mój jad na praktyki szczura.
@DJ007: Czyli twierdzisz, że relacja klienta z brokerem powinna przypominać relację rodzic-dziecko?
czy cfd w #bossa są lepsze niż w #xtb?
dziwna ta jego logika
poza tym obraża innych kto ma inne zdanie , a jak mu się dosadnie odpowie w jego stylu , to leci do moderacji na skargę
@Lisek_Mirek: Boże, nie...
Twierdzę, że ucywilizowanie praktyk na rynku gdzie mamy dostęp do niebezpiecznych instrumentów lewarowanych jest konieczne i bedzie korzystne dla wszystkich uczestników. Szczur póki co zachowuje się jakby sprzedawał produkt jak każdy inny, a to jest produkt mocno skrzywiony przeciw klientowi.
Szczur ma stabilną pozycje na rynku, może sam się uregulować, ale nie potrafi bo chęć zysku jest większa, a
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzGdy widzę takie obrazki, gdzie mój wpis jest oklejony dwoma z czarnej, to juz wiem od kogo wy. Micomakowi nie odpiszę, bo jest typem bez poziomu i godności, dla ciebie zrobie wyjatek, choc też odpisywanie obraża mnie samego przed sobą.
Nie interesuje mnie marginalna oanda, ani tms, ani zaden inny brok, ktory nie jest xtb. Tylko xtb w polsce łączy konta operacyjne cfd oraz kasowe (wg mojej wiedzy). To jest
źródło: 1000019834
Pobierz