Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

świnta idą, jak się będzie tak kłócić to mikołaj rózgi przyniesie

@michelney: Ja się nie kłócę. To kulturalna dysputa, a rózga sie przyda, żona sie ucieszy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@michelney @DJ007 tak, u Puszka zawsze pełna kulturka, tak jak w tych wątkach, gdzie pisał, ze ktoś tu naćpany przepala pieniądze podatników na CFD, oraz wiele jego innych tego typu odklejek, a później sam lata strzelać z ucha do moderacji, konfitura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
gdzie tak naprawdę obsrywasz wiecznie tylko jednego

@maniek74: Matołku, ja nie walczę z brokerami cfd, ja walczę głównie z praktykami łączenia kasowego i lewarowanego w jednym. A nikt inny poza xtb tego w PL nie robi.
Masz tak elementarne braki w aparacie poznawczym, że aż boli.
  • Odpowiedz
Puszka zawsze pełna kulturka, tak jak w tych wątkach, gdzie pisał, ze ktoś tu naćpany przepala pieniądze podatników na CFD

@maniek74: Dziwnym trafem potrafimy jednak ze sobą znowu rozmawiać. To chyba dobrze o nas swiadczy, prawda?
A u was, fanboje szczura, jak sie cos złego o nim napisze, to go bronicie jak godnosci własnych matek.
  • Odpowiedz
@DJ007 i przestań ubliżać, niespełniony o----------u szkoleń na wykopie, bo jeszcze pare dni temu, leciałeś donosić do moderacji i zgłaszać wpisy, ze ktoś ci tu ubliżał, pomimo tego, ze wielokrotnie robiles tu to sam i robisz to nadal, jesteś zwykły konfident bez honoru
  • Odpowiedz
  • 0
@maniek74:

ale czemu ktoś komu wyszukiwarka podpowie akcje i CFD, to miałby wybrać CFD zamiast akcji? Nigdy mi nawet nie przeszło coś takiego przez myśl.

No to własnie mi sie przydarzyło, ale ja jestem przygłupem wiec moze to jednostkowy przypadek. Chyba bardziej o latwosc/dostepnosc takich rozwiazan w porownaniu z
golomb13 - @maniek74: 
ale czemu ktoś komu wyszukiwarka podpowie akcje i CFD, to miał...

źródło: Capture

Pobierz
  • Odpowiedz
@maniek74 kłóciłem się z puchą tak samo jak z tobą. z obu stron leciały wyzwiska. może nawet z naciskiem na wyzwiska z mojej strony. ogólnie to muszę przyznać, że miałem jakiś okres skrajnie małego dystansu do wykopu i użytkowników mikrobloga. z tego powodu też nie mam nikomu niczego za złe. teraz z perspektywy, to był straszny krindż. dziwię się wam, że się ciskacie z takiego błahego powodu.
  • Odpowiedz
@DJ007 ale co mi z tym mickomak wyskujesz wiecznie? kojarzę go z tagu i jakoś wiele interakcji z nim nie miałem od kiedy tu siedzę, a ze gość zaczął zwracać uwagę na twoje manipulacje tak jak i ja, to nic nie poradzę, nikt tu nikogo nie wola po wsparcie, bo ono jest zbędne żeby przeorać twoje tendencyjne wysrywy
  • Odpowiedz
nikt tu nikogo nie wola po wsparcie, bo ono jest zbędne żeby przeorać twoje tendencyjne wysrywy

@maniek74: micomak to drugi tak zajadły obrońca szczura, jest was tylko dwóch.
A moje "tendencyjne wysrywy" dotyczące praktyk xtb, kiedyś będą pewnie bazą orzecznictwa, bo każdy normalny człowiek rozumie te praktyki. No może poza wami dwoma.
  • Odpowiedz