Wpis z mikrobloga

@DJ007 ja nie jestem obrońca szczura i promowania CFD, pisałem ci to setki razy, ze jeśli bys prowadził kampanie przeciwko brokera CFD którzy nachalnie promują CFD np. używając do reklamy znanych sportowców, co często zarzucasz XTB, i jechał tu po wszystkich którzy to robią, to nawet bym tych wysrywow nie skomentował, ale jak pisałem, o innych brokerach używających sportowców do reklam nawet się słowem od kilku lat nie zająknąłeś, a o
  • Odpowiedz
o innych brokerach używających sportowców do reklam nawet się słowem od kilku lat nie zająknąłeś, a o XTB robisz wysrywy co drugi dzień

@maniek74: Tak jak nie robię wysrywów o typach grających w kulki lub trzy karty. Tylko xtb jest tak duże, ma taką pozycję i tak jej używa,. No i tylko xtb w PL ma kasowy i cfd na jednym koncie operacyjnym.
  • Odpowiedz
@DJ007 czyli według ciebie powinien być osobny sklep z piwem i osobny z w---a, bo wchodząc po p--o jak ktoś zobaczy wódkę na półce, to jednak kupi wódkę?
  • Odpowiedz
czyli według ciebie powinien być osobny sklep z piwem i osobny z w---a, bo wchodząc po p--o jak ktoś zobaczy wódkę na półce, to jednak kupi wódkę?

@maniek74: Typie, chłopski rozum w regulacjach firm inwestycyjnych to z kolegami po pracy praktykuj.
  • Odpowiedz
@DJ007 No bo właśnie wystarczy taka prosta analogia, żeby zaorać te twoje stronnicze wysrywy

takie połączenie to jest zwyczjne udogodnienie, a jak ktoś będzie chciał używać CFD, to zrobienie dodatkowych trzech kliknięć aby się przelogowac na drugi rachunek nie zrobi mu różnicy
  • Odpowiedz
@michelney ja wszystko pamiętam, ty się wtedy z wieloma osobami tu kłóciłeś :) tylko zważ na to, ze to puszek wiecznie próbuje tu moralizować ludzi, twierdzi, ze jest pół życia na rynku i świetnie zarządza ryzykiem, co wiąże się z panowaniem nad emocjami, a za chwile wychodzi, ze on nie trzyma emocji w tego typu dyskusjach i nie dalej jak tydzień temu, w takiej dyskusji o XTB, gdzie ja nie napislem
  • Odpowiedz
jak ktoś będzie chciał używać CFD, to zrobienie dodatkowych trzech kliknięć aby się przelogowac na drugi rachunek nie zrobi mu różnicy

@maniek74: No to musisz napisac wszystkim jajogłowym regulatorom, że mifidy, srifidy, ankiety adekwatności, numery NIK, izby rozliczeniowe, to wszystko o kant d--y, bo przeciez mozna wrzucic na jedno konto i klient sobie sam ze wszystkim da radę, albo broker za niego załatwi.
Odpuśćmy też np bankom maksymalne limity stopy
  • Odpowiedz
@DJ007 ale z czym ma sobie klient dawać lub nie dawać rady? to ze będę musiał zrobić trzy kliknięcia więcej aby otworzyć CFD to ma mnie odwieść od tego pomysłu? Weź już lepiej się uczep tych reklam ze sportowcami, więcej to ma logiki
  • Odpowiedz
@DJ007 miło że mi nie odpiszesz , bo po pierwsze nie masz argumentów , po drugie nie wiem czy mi się chce z konfidentami gadać , a po trzecie jak mogę być " typem bez poziomu " jak musiałem specjalnie swój poziom obniżyć , żeby ci odpowiedzieć przy poprzednich konwersacjach

xd

@maniek74 szkoda , żebyś czas marnował na konwersacjime z ograniczonym typem @DJ007 który nawet się nie zająknie ,
  • Odpowiedz