Aktywne Wpisy

karolina-oska +115
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

Wszedłem na panel klienta i widzę kwotę cyklicznych opłat - 600zł + VAT. Zero informacji, nie ma od nich żadnego maila, smsa, telefonu. Nic. Po prostu sobie podwyższyli cenę o 600% xD
To jest w ogóle legalne?
Przy okazji, kogo polecacie na nowy hosting? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hosting #prawo #hostinghouse #stronywww #oszukujo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSprawdź naszą ofertę na sohost®
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
A polecam Seohost.pl wyjdzie dużo taniej,
@anasiks: Wszystko w temacie. sohosty są ok, tylko mogliby naprawić ten FOUC bo wstyd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapoznaj się z naszą ofertę na stronie - https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
@sohost: z kodem wykop powinien byc drozej
@anasiks: ja uciekłem do small.pl
Najtańszy pakiet był za 10 zł na Black Friday
Zapraszamy do nas https://sdata.net.pl
1. Rejestrację domeny .pl dostaniesz za darmo
2. Strony działają szybko co chwalą klienci.
3. Jako jedyni na rynku mamy Pocztę Email PRO Zimbra. Zgłoś się do nas na
pokażemy Co
@hostinghouse_pl: on juz zweryfikował WASZE uslugi i sprawdził co wy i konkurencja możecie zaoferować. Tera to już musztarda po obiedzie. Klasyczne kupsko, jak wszystko spod szyldu nazwa.pl
Z kodem WYKOP rabat -65% na wybrany plan hostingowy i darmowa rejestracja domeny .PL przy zamówieniu na rok jak i migracja gratis.
A jeśli te parametry to za dużo i wystarczy coś mniejszego, to oni prowadzą jeszcze small.pl. Mniejsze pakiety za mniejszą cenę, a standard usługi taki sam.
Jakbyś się zdecydował