Aktywne Wpisy

Raisei-chan +98
chyba zamiast wykopu czy twittera powinnam pisać swoje wysrywy na linkedinie, tam bym się czuła z moimi odchyłami jak u siebie xD
źródło: HDdWeAAb0AA1tCK
Pobierz
Bratkuu +2
Jakim procentem oszczędności obracacie na giełdzie?
#gielda
#gielda

Mieszkamy w domu należącym do teściów.
Miesiąc po urodzeniu naszego dziecka wpadli teściowie poimformować, że sprzedają dom w którym mieszkamy.
Dom budują od a do z wg wlasnego projektu. My mamy go sobie wykończyć od stanu deweloperskiego "z plusem" typu płytki, panele itp.
Dom nie będzie nasz. Do śmierci teściów.
Ja nie chcę tan mieszkać. Liczyłem, że gdy zona wróci do pracy, to weźmiemy kredyt i pójdziemy na swoje.
Żona chce tam iść, nie chce wracać do pracy.
Ja sobotami zamiast z dzieckiem to siedzę na budowie.
Tesciowie wystawili dom na sprzedaż i są klienci a dom nowy za rok. Istnieje opcja mieszkania z nimi ale musimy oddać koty do schroniska i zamknać hodowlę. Ja nie chcę.
Nie wiem co robič, rozwód coraz bliżej. Żona ma mi za złe, ze nie angazuje sie w budowe i ciągle staje okoniem ale w sumie czeka mnie wykończenie tego za moje pieniądze a dom nigdy nie będzie möj. W dodatku jest bezandziejny projekt i zwyczajnie nie chce tam mieszkać.
Nie wiem co robić. Na tupanie nogami jestem za biedny a nie chcę być baranem i popychadłem. Odejść nie odejdę, bo dziecko.
#pytanie #rodzina #tesciowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: oddaj żonę do schroniska. Oddawanie zwierzaków do schroniska z powodu przeprowadzki to czyste s-----------o.
Jak koty lubię i kocham to i tak tylko zwierzęta! Wiadomo, stoją w drabinie spolecznej milion razy niżej niż psy ale mimo wszytsko to zwierzęta.
Już czas wrócić do podziału na ludzi i zwierzęta i zacząć zwierzęta traktować po zwierzęcemu!
Tak poza tym to właśnie mój znajomy się rozwodzi z tego powodu, tylko że on jeszcze zainwestował w dom teściów oprócz pracy to jeszcze pieniądze, po wszystkim żona z teściami go zjedli i wysrali. Oczywiście z żoną zostały ich dwie córki.
Tylko debil i bezdomny może wierzyć w bajki że wspólne mieszkanie z teściami się uda. Będziesz niewolnikiem żony i teściów, a jak byle pierdniesz,
źródło: 1000027637
Pobierzźródło: image_picker_3BEEB417-7522-4B6D-A87B-DDFB65F1BF29-26511-0000029E4A85C51A
PobierzUrodziłeś już swoje psiecko/kociecko?
Przecież 99% ludzi tak robi. I robią tak wielokrotnie, zanim się nie nauczą na swoich błędach. Z czego może z 10% faktycznie wyciąga wnioski i tworzy szczęśliwe związki, reszta to toksyna i kiszenie się w jej oparach do końca życia.