Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy wynajęcie fotografa do zrobienia zdjęć na #tinder to dobry pomysł? Nie mam zdjęć jak do Instagrama, ani zdjęć zrobionych na imrezach lub innych wydarzeniach. Nie wiem jak do tego podejść.
#pytanie #randki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to niezły pomysł jeśli masz w miarę wyjściową mordę a niekoniecznie znasz kogoś kto potrafi i ma czas zrobić ci zdjęcia. Fotograf wychwyci moment w którym ładnie się uśmiechniesz, delikatnie obrobi twoje zdjęcia, rozmyje tło itp. Żebyś to faktycznie ty się wyróżniał na tym zdjęciu. Ja się na to zdecydowałem bo potraktowałem tindera serio, a dobre kilka zdjęć to połowa sukcesu tam. Efekt był taki że licznik par zamknął
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie zaszkodzi spróbować. Jak ktoś ci zrobi w miarę casualowe zdjęcia to pewnie atrakcyjność profilu pójdzie w górę a koszt takich 2-3 fotografii to przecież nie majątek. Spróbuj i powodzenia ()
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nawet najlepszy fotoszopowy magik nie uratuje ci zdjęć, jak nie umiesz zapozować, a jak umiesz zapozować, to nawet selfie w kiblu będzie wyglądać dobrze (patrz: oskarki na IG).

to gdzie ma ktoś szukać niby teraz partnerki/ra?

@technojezus: ja np. polecam składać papiery na sfeminizowane kierunki na studiach. W------e jak nie dasz rady do drugiego roku, nie o to tu chodzi
  • Odpowiedz