Miraski wytłumaczcie mi jedno - dlaczego w polsce można robić takie wałki na suplementach diety rodem z USA? Wpadł mi dziś artykuł z epoznan apropu zamkniętego "laba" który produkował takie suple - Artykuł ( ͡°͜ʖ͡°)
Najlepsze jest to, że działalność zarejestrowana w UK na Panią Patrycję 23 - latkę xD (Pewnie słup?)
Najlepsze nr 2 jest to, że niektórzy kierują się ceną i kupują od takich firm-krzak a później flaki rozjechane bo panowie łokciem w magazynie mieszają proszki z alibaby ( ͡°ʖ̯͡°)
Wpadł mi dziś artykuł z epoznan apropu zamkniętego "laba" który produkował takie suple - Artykuł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze jest to, że działalność zarejestrowana w UK na Panią Patrycję 23 - latkę xD (Pewnie słup?)
Najlepsze nr 2 jest to, że niektórzy kierują się ceną i kupują od takich firm-krzak a później flaki rozjechane bo panowie łokciem w magazynie mieszają proszki z alibaby ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#silownia #mikrokoksy #suplementy #sterydy
źródło: Screenshot 2024-12-09 at 11-47-52 Produkowali suplementy diety z narkotykami dopalaczami i sterydami. Zatrzymano 7 osób
Pobierz@1mnew: jakie wałki? Tam nikt nie był oszukany
WPC miesza się w betoniarce I nikt nie narzeka ( ͡° ͜ʖ ͡°) to niech urzędy robią kontrole