Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
123_ +186
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz

Hejka, jak czy jest ktoś tu obeznany w temacie bankowości inwestycyjnej i byłby mi w stanie powiedzież jak wygląda ilość godzin w firmach tier 1 oraz tier 2
Tier 1 : typu rothschild, dc advisory czy trigon
Tier 2 : typu pekao IB czy santander IB
Zastanwiam się czy nie uderzyć do tej branży, ale słyszałem że z takiego rothschilda nie wychodzi się przed 23…
#banki #konsulting #consulting #big4 #inwestycje
#sgh #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: jesli rozbijasz sie juz na etapie rozmyslania nad tym, czy dasz rade pracowac wystarczajaco dlugo to zapewniam cie ze na 100% sie nie dostaniesz i nie masz co sie nawet zastanawiac
@mirko_anonim: to prawda
Z ciekawości, jak byście sklasyfikowali ww. banki/butiki?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tierowanie tu jest trochę bez sensu. Zbyt dużo zmiennych - workload, pieniądze, projekty, rozpoznawalność, warsztat pracy itd. Wszystko zależy od Twoich preferencji i planów na przyszłość. Na pewno
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord